Arkadaşlar, Goldmaster 30700 SKY Model cihazın emusunu nasıl aktıif edebilirim veya keyleri nasıl girebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim. Selemlar.
Printable View
Arkadaşlar, Goldmaster 30700 SKY Model cihazın emusunu nasıl aktıif edebilirim veya keyleri nasıl girebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim. Selemlar.
Goldmaster 30700 SKY cihazda emuyu aktif etmenize gerek yoktur.*** bölümüne ulaşmak içim MENU 6382 yi tuşlamanız yeterlidir keyleri girmeniz için
Çok Teşekkür ederim
arkadaşlar bu cihazda sirüsü nasıl izlerim acaba 22.12.2006 yazılımı yükledim ama açmadı yardımlarınızı bekliyorum
Yazılım yükledikden sonra keylerin aktif olabilmesi için menu 6382 yaptıkdan sonra *** sayfasında kumandadan aux in tuşuna basarak keyleri resetleyiniz.
Goldmastar yazımlarında sirinus ile ilgili emuda yazılımsal bir hata vardı.
teşekkürler
30700 sky için sonuç olarak sadece *** girmemiz yeterlimi ?
kanalları izleyemezsek negibi bir problem var demektir?
çözüm önerileriniz nelerdir?
thanks.. saygılar.
Gold master 30700 skaydan bahsediyorsan eğer dinle
cihaza AC 5225 ULTRA SKY yazılımını yükleyebilirsin bu yazılımı yüklediğinde
cihazın ön ekranında kırmızı ledden başka bir şey kalmayacak yani yazılar çıkmayacak ayrıca cihazın önündeki tuşları kullanamayacaksın ama huster kanalların açık olacak. Kanalları açmak için menü üzerinde 7777 yap ekranın alt sağ köşede yeşil bir ışk çıkacak bu emunun aktif olduğunu gösterir kapatmak için aynı şekilde 7777 yap ışık kırmızı olursa husterler kapanmıştır. ORJİNAL 30700 SKY yazılımını indir beğenmezsen eski haline çevirirsin.Ekrandaki yazı gidiyor fakat orjinal yazılımla geri geliyor.Ben isteyene yapıyorum herkes memnun
iyi seyirler. UYDUCU YAŞAR 05425******