sivasspor 1 fenerbahçe 4 maç sonucu sorası yorumlarınız
temennim o ki çok dostça başlayıp dostça bitsin ve gerçekten hak eden kazansın bugün iki takımında taraftarıyım iki takımdan biri kazansın dilerim
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. SİVAS'TA ZİRVE HESAPLARI!
Türkiye'de gözler Sivas'ta olacak, sonucu merakla beklenen mücadelede Sivasspor ve Fenerbahçe 3 puan için kapışacak. Lig lideri Yiğido, iddiasını perçinlemek için sahaya çıkarken, son iki maçında rakiplerini gole boğan Kanarya, zirveyi ele geçirmenin peşinde olacak. Zorlu mücadele saat 14:00'te..
SİVASSPOR-FENERBAHÇE
Stat Sivas 4 Eylül
Saat 14.00
Yayın Lig TV
Hakem Yunus Yıldırım
Yardımcı Hakemler Alper Ulusoy - Erdinç Sezertam
4. hakem Koray Gencerler
Sivasspor Akın Vardar, Karim Saidi, Murat Sözgelmez, Hayrettin Yerlikaya, Abdurrahman Dereli, Devran Ayhan, Sezer Badur (İlhan Ummak), Musa Aydın, Muhammed Ali Kurtuluş, Mehmet Yıldız, İvan Petrov Cvetkov
Fenerbahçe Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Edu Dracena, Diego Lugano, Roberto Carlos, Deivid de Souza, Mehmet Aurelio, Selçuk Şahin (Kemal Aslan), Uğur Boral, Alex de Souza, Semih Şentürk
İlk kez, Sivasspor'un birinci lige yükseldiği 2005-2006 futbol sezonunda karşılaşan iki ekip, bugün Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda saat 14.00'de 6. randevuya çıkacak.
Sonucu spor kamuoyu tarafından merakla beklenen maçta, Sivasspor rakibine karşı ilk, Fenerbahçe ise 4'üncü galibiyetine imza atmak için mücadele edecek.
Bugüne kadar iki ekip arasında oynanan 5 maçın 3'ünden Fenerbahçe galip ayrılırken, 2'si beraberlikle sonuçlandı.
2005-2006 sezonunun ilk yarısında Sivas'ta oynanan maçtan 3-2, aynı sezonun ikinci yarısındaki İstanbul'da oynanan rövanştan da 3-0 galip ayrılmayı başaran Fenerbahçe, bu sezonun ilk yarısında İstanbul'da oynanan karşılaşmada da rakibini 1-0 yenmeyi başarmıştı. Geçen sezon Sivas'ta oynanan karşılaşma 1-1, İstanbul'da oynanan maç ise 2-2 sonuçlanmıştı.
-FENERBAHÇE CEPHESİ- Antalya'dan özel bir uçakla Sivas Havaalanı'na gelen sarı-lacivertli kafileyi, hava alanında bir grup taraftar karşıladı.
Taraftarlar, Fenerbahçeli futbolculardan imza alabilmek için birbirleriyle yarıştı.
Bu arada uçaktan inen bazı sarı-lacivertli futbolcuların birbirine kar topu atarak şakalaştıkları görüldü. Karşılama sırasında taraftarlar, teknik direktör Zico'ya da sevgi gösterisinde bulundu.
Fenerbahçe kafilesi, daha sonra geniş güvenlik önlemleri altında otobüsle konaklayacağı Sivas Büyük Otel'e yerleşti.
Sarı lacivertli ekip, otel önünde bir grup Sivasspor taraftarı tarafından karşılandı. Kırmızı-beyazlı taraftarlar kendi takımları lehine tezahüratta bulundu. Sivas Valisi Veysel Dalmaz da Fenerbahçeli futbolcular gelmeden bir süre önce otele geldi.
Fenerbahçe kafilesi güvenlik önlemleri altında otele yerleşti.
Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları süren kaleci Serdar ve Deniz bu karşılaşmada forma giyemeyeceklerken geçen hafta cezası nedeniyle takımındaki yerini alamayan Aurelio bu hafta geri gönüyor.
-SİVASSPOR CEPHESİ- Lider Sivasspor, bugüne kadar ligde hiç yenemediği Fenerbahçe'yi birçok oyuncusundan yoksun bir kadroyla mağlup ederek taraftarına galibiyet sevinci yaşatmak istiyor.
Bu sezon aldığı başarılı sonuçlarla ligin zirvesinde yer alan Sivasspor, bugün sahasında konuk edeceği Fenerbahçe'yi yenmenin planlarını yapıyor.
Bugüne dek 5 kez karşılaştığı Fenerbahçe'ye 3 kez yenilen, 2 kez de berabere kalan Sivasspor, bu karşılaşmayı kazanarak hem ilk galibiyetine imza atmayı hedefliyor, hem de zirve yarışındaki yoluna devam etmek istiyor.
Lider Sivasspor'da, sakatlıkları devam eden Sedat Bayrak, Pini Felix Balili ve Yasir Elmacı ile Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Gine Milli Takımı'nın kadrosunda yer alan Mamadou Diallo ve Kanfory Sylla Fenerbahçe karşısında forma giyemeceyek.
Sakatlığı nedeniyle uzun bir süre sahalardan uzak kaldıktan sonra geçen hafta takımla birlikte çalışmalara başlayan Avustralyalı kaleci Michael Petkoviç'in ise maç kadrosuna alınıp alınmayacağı belirsizliğini koruyor.
27-01-2008, 13:22
osetyalı
fenerbahçe yi tutuyorum ama sivas lıyım
dostluk kazansın ama yinede sivas maçı kazansın istiyorum...
anadolununda önünün açılması için iyi bir fırsat.bence herkes desdek olmalı köstek değil
amaç spor olduğu sürece dostluk kazanacaktır zaten.
27-01-2008, 13:38
turinc
burdan maca bakabilirsiniz
almanca forum ama türkce de yapabilirsiniz
27-01-2008, 14:11
hakanbek
ben takım fazla tutmam ama fener ne yapıp ne edip alır...
bu siteyi nasıl türkçe yapacaz??
27-01-2008, 14:31
turinc
ben simdi ******bakiyorum o foruma kayit oldum:D
formumuzda yerli platforum la ilgili her şey yasaktır şifre veya ben izliyorum netten gibi söylemlerden kaçınalım bu tür söylemleri kendinize saklayınız uyarı almadan önce
27-01-2008, 14:46
Simba
Alıntı:
turinc Nickli Üyeden Alıntı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
burdan maca bakabilirsiniz
almanca forum ama türkce de yapabilirsiniz
Alıntı:
hakanbek Nickli Üyeden Alıntı
ben takım fazla tutmam ama fener ne yapıp ne edip alır...
bu siteyi nasıl türkçe yapacaz??
Alıntı:
turinc Nickli Üyeden Alıntı
ben simdi netten maca bakiyorum o foruma kayit oldum:D
Arkadaşlar kurallara uyalım sapla samanı karıştırmayalım demi? Forum daha önce böyle siteler yüzünden uyarılmıştı.Youtube gibi bu siteye erişim engellenmiştir uyarısı ile karşılamayalım