-
Satilik Bİlgİsayar
ihtiyactan dolayı 3 aylık bilgisayarımı satrmak istiyorum
bilgisayarın özellikleri aşagıdaki gibidir
İNTEL PENTİUM 5
İNTEL E 214O 1.6 DUAL CORE İŞLEMCİ
2 GB KİNGSTON DDR2 667 RAM
LC MULTİ BRANNER DVD YAZICI
LC 17 İNÇ CRT MONİTÖR
PİRANHA 6.0 MEGAPİKSEL WEBCAM
SPAKER HOPARLÖR
FLOPPY
40X2 adet 80GB HARDDİSK
MİNTON SİYAH KLAVYE
A4TECH OPTİK MAUS SİYAH
QUAKE ATX SİYAH KASA
GİGABAYTE 945GCM S SERİSİ COKLU İŞLEMCİ DESTEKLİ ANAKART
OLUP BU SİSTEM 3 AYLIKTIR FİYATI 800 YTL OLUP KARGO ALICIYA AİTTİR PAZARLIK OLUR İSTEYEN r
-
@ıspartalı Msn ve Telefon numarası vermek forumda yasaktır Lütfen dikkat edelim..
-
hayırlısı olsun kaça almıştım bilgi verebilirmisin
-
arkadaşım 1.250 ytl aldım 3 aylık pc ihtiyactan dolayı satmak zorunda kaldım
-
Baya bir paraya almışsın müşterisi bulabilirsin ama fiyat konusunda alıcılar 600 gibi rakama indirebilirler bu seni tatmin edebilirmi bilemem
-
kardeş ilgin için teşekkürler ama o fiyata veremem en son 0lacagı fiyat 750 ve 700 ytl olabilir ondan aşagıda veremem cünki daha 3 ay önce o fiyata aldım cok kulanılan bir sistem değil
-
arkadaşım o paraya neler neler alınmazki inşallah satarsın fiatını biraz düşür derim
-
kardeş yukarıdaki yazdıgık fiyatlardan aşagıya inemem satış nedenim ihtiyacım oldugu için yoksa bu sistemimi satmaya niyetim yoktur ihtiycım oldugu için satıyorum
-
Yokmu KardeŞ Bu Sİsteme Talİp Bİr ArkadaŞ İnanin İhtİyacim Olmazsa Satmam En Son Fİyat 700 Ytl Dİr İlgİlnenler Amİl Adresİme Maİl Atabİlİrler Veya Cep Telefonuma Sms Atabİlİrler
-
valla kardeş ben talibim ama fiyatı gözden geçirmen şartıyla ok dersen pm den msn adresimi yolarım konuşuruz kolay gelsin