sunny severleri tepkilerini göstermek üzere buraya davet ediyorum.sorumlular belki rahatsız olurlar!
Printable View
sunny severleri tepkilerini göstermek üzere buraya davet ediyorum.sorumlular belki rahatsız olurlar!
Valla pek rahatsız olacaklarını sanmam!! cihazları bi güzel sattılar ve uzun zamandır belli modeller dışında yazılım çaıkarmadılar demekki artık paraya ihtiyacları kalmamış?!?!?
yoooo...rahatsız olacaklarını zannetmiyorum...sonuçta bu iş dünyası...eski HW'lere yazılım vermeyecekki,insanlar gidip yeni HW'li cihazlar alsın...kaldıki forumda yeni HW'li cihazlar için yazılım var...dolayısıyla bekleyip görücez...bakalım yazılım üreteceklermi üretmeyeceklermi eski HW'li cihazlara...:wave:
Onlar rahatsız olmayacaklarsa da biz rahatsız etmeye devam edelim
Cihazlardaki bütün firmalar elindeki malları tüketmek için hertürlü desteği olanakları kulanırlar cihazlar satışı tükendikden sonra zaten artık bu cihazdan elini çekerler çünkü artık bu cihaza yapacakları yatırım bir yarar sağlamaz
bencede bir yarar sağlamaz
uyumak varken neden yazılım cıkartsınlarki aylardır yok zaten özellikle 1030 serisine
yaa bunlar laftan sözden anlamaz insanlardır yıllarca mücadele ettik ama nafile işte bakın aynı sonuç.
yeni cihazlara diyor bazı arkadaşlar ben mi göremedim yoksa yanılıyormuyum sunny firmasının ne eski nede yeni serisinden 1 tane cihaza yazılım yok.bazıları kendi kuyularını kendileri kazarlar yapsınlar bu millet salak değil herşeyi görüyor bir ara goldmaster aynısını yaptı milletle dalga geçti olduğunuz şehirde bir uydu piyasasına bakın kaç tane goldmaster cihaz satılıyor sıfır gibi birşey.bu milletle dalga geçmenin cezasını millet böyle verir işte sanırım sıra sunny geldi hatta geçiyor.hem burdan bu insanlara sesimizi duyuralım hemde bu milletle dalga geçmenin cezasını tepkilerimizle verelim.
şimdi birileri çıkar eskiden olduğu gibi firma mecburmu yazılım vermeye der sakın söylemesin bu lafları çok duyduk firma satarken cihazları yazılımla pazarlıyorlar işlerine gelmeyincemi mecburlarmı diyorsunuz.