Barcelona'nın süper yıldızı Ronaldinho Fener'e mi geliyor? Bir İspanyol dergisinin iddiasına göre evet. Carlos Ronaldinho'yu FB'ye getirmek için girişimlere başladı.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Ronaldinho’yu getiriyor
Roberto Carlos İspanyol basınına verdiği röportajda “Ronaldinho’yu Fenerbahçe’de görmeyi çok istediğini” söyledi. İddiaya göre Carlos görüşmelerin başladığını da açıkladı.
Roberto Carlos İspanya�da özel bir röportaj sırasında �Ronaldinho�yu Fenerbahçe�de görmeyi çok istiyorum� dedi. Ardından da bombayı patlattı, �asıl hedef Ronaldinho, görüşmeler başladı bile� diye konuştu. Carlos, �Fenerbahçe önümüzdeki sezon Ronaldinho�yu transfer etmek istiyor, bunun için her iki kulübün yöneticileri arasında pazarlık görüşmeleri başladı� şeklinde konuştu. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
F. Bahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos, kulübün bu zamana kadar net olarak bilinmeyen tranfer politikası hakkındaki sırlarını İspanyol basınına açıkladı. Carlos, F.Bahçe'nin Ronaldinho'yu almak istediğini duyurdu.
Marca gazetesindeki ifadelerinde Carlos, ''Eğer Barcelona, Ronaldinho'yu satarsa başkanımız gider ve onu alır. 90 milyon avro ödeyebilecek durumda'' iddiasında bulundu.
Carlos, Fenerbahçe'nin Ronaldinho'yu almak istediğini belirterek, şöyle devam etti:
Büyük bir kulüp yaratmak isteyen bir başkanımız var. Çok fazla parası var. Başkan yardımcımız da tüm Türkiye'nin sahibi olabilir. Başkan bize köte dönem geçirdikleri zamanlar olduğunu da söyleyerek, şöyle demişti; (Bak şimdi Real Madrid'in bütçesi ne kadar, 300 milyon Avro. Manchester United aynı şekilde zengin, ama Fenerbahçe'de harcamak için 180 milyon avromuz var. Her şeyi yaptığınız için burada olduğunuzu sanıyorsanız hepiniz yanılıyorsunuz. Eğer herkesi kovmam gerekiyorsa bunu yaparım ve şu anda dünyanın en iyilerini getiririm). Böyle bir başkanımız var işte. Çok tutkulu, ama aynı zamanda çok iyi bir insan olan başkanımız var. Lorenzo Sanzo gibi bir başkan. Kulüple yaşayıp her zaman beklentileri olan biri.''
Bu arada, AC Milan'da oynayan Ronaldo'nun sakatlanmadan önce sezon arasında Fenerbahçe'ye gelmesi için Fenerbahçe kulübünün isteğiyle arabuluculuk yapıp Ronaldo ile konuştuğunu da kaydeden Roberto Carlos, İnter Kulübü Başkanı Massimo Moratti ile bile görüştüğünü söyledi.
Öte yandan, FC Barcelona'dan sezon sonunda ayrılacağı iddia edilen Brezilyalı Ronaldinho ile ilgili İspanyol basınında çıkan haberlerde, yıldız futbolcunun tavırlarından Barcelona'nın illahlah dediği ileri sürüldü. Ronaldinho'nun gece hayatının olduğu ve bu sorunun kulübün yönetim kurulunda görüşüleceği kaydedildi.
İtalyan gazeteleri, Barcelona’nın yıldız futbolcusu Ronaldinho'nun, yeni sezonda İnter forması giyemeye çok yakın olduğunu iddia etti. Nou Camp’ta kötü bir sezon geçiren Brezilyalı yıldız, dünyanın en iyi futbolcusu seçilmesine neden olan formundan oldukça uzak. Sakatlıklardan kurtulamayan ve bir çok maçta yedek kulübesinde oturtulan Ronaldinho’nin çok mutsuz olduğu ve sezon sonunda kesin olarak ayrılmak istediği biliniyor. İtalya’daki kaynaklar, yıldız futbolcu ve İnter’in ortak sponsoru Nike’ın da katkılarıyla tansferin bu yaz gerçekleşeceğini, İtalyan kulübü, oyuncunun menajeri ve Nike yetkililerinin önümüzdeki hafta konuyu görüşmek üzere bir toplantı yapacaklarını iddia ediyorlar. Barcelona’nın da bu transfere muhalefet etmeyeceği ve 60 milyon avroluk bonservis bedeli karşılığında oyuncuyu vereceği söyleniyor.
Bu arada, İspanyol kulübünün para artı kaleci Julio Cesar’ı istediği; İnter başkanı Massimo Moratti'nin ise onun yerine defans oyuncusu Marco Materazzi’yi Barça'ya vermeyi planladığı da gelen haberler arasında
21-03-2008, 02:53
MUTAF
21-03-2008, 03:04
zabataygatör
bu haberler bile muthis ama olursa hic sasirmam.buyuk baskan aziz baba
21-03-2008, 03:11
Editor
bana göre biraz zor gibi ama yinede belli olmaz..
21-03-2008, 04:00
DEJAVU®42
bana görede biraz zor ama gelirsede işte yılın degil yüzyılın transferi olur bu adam ama gelecegini sanmam ispanyol kulubude bu adamı okadar kolaya bırakmaz sanırım..
21-03-2008, 04:04
yusufcuk
bencede bırakmaz baba
21-03-2008, 10:33
ultra-mehmet
ya arkadaşlar keşke gelse ama biraz zor çünkü adamın kedisine chesea tarafından 150 milyon dolar deger biçildigi halde barcolena bırakmadı.............
21-03-2008, 11:56
DEJAVU®42
abi bir umut ya neden olmasın herşey hayalle başlarmış sanırım fener bir tur daha atlarsa artık herkes biraz daha fenere senpati ile bakar.... bu arada bir büyük sözde chalse hocasından gelmiş fenerbahceyi cok tanımıyorum hatta bilmiyorum demiş kupada elendigimiz bilmem ne takımından güçlü olmalı falan diye oda atmış tutmuş onunda feneri tanıma zamanı gelmiş sanırım..
21-03-2008, 12:07
Aşçı-cemo
çok zor bir ihtimalden bahsediyoruz arkadaşlar lütfen dikkat edelim gelecek olan insan ronaldinhodan bahsediyoruz sizce mantıklımı?
21-03-2008, 12:14
bengimuzik
Abi Bana Şaka Gibi Geliyor Ama Olsun Şakası Bile Çok Güzel.