Printable View
digitürk kartımı çalıştırmak için orjinal 2.el criptoworks modül arıyorum
bende var kardeş Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Alıntı: gordonorko Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. digitürk kartımı çalıştırmak için orjinal 2.el criptoworks modül arıyorum Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bana buadresten ulaşırsan yardımcı olurum
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Alıntı: leyla Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. arkadaşım o modülle ne seyretmeyi düşünüyorsunuz d..t.. açama o modül tarih oldu bilgin olsun
Alıntı: amedeus Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. arkadaşım o modülle ne seyretmeyi düşünüyorsunuz d..t.. açama o modül tarih oldu bilgin olsun ben bişey seyretmeyi düşünmüyorum...sadece arkadaş criptoworks modül arıyorum diyince yukardaki linki verdim... ---------hangi modülle seyredilir onuda yaz ,bari soran arkadaşımızda bilsin...