techstar d+ yazılımları
Printable View
techstar d+ yazılımları
yazılımı atıyorum olmuyor yardıma ihtiyac var.uydu listesinde eveliyes CIKIYORAlıntı:
memedim Nickli Üyeden Alıntı
Yazılımı eğer sorunsuz bir şekilde yüklediysen kanal settingide yükle sorun kalmaz.
Yükleme talimatına göre yüklüyorum olmuyor uydu listesinde YİNE EVİLİYES CIKIYORAlıntı:
terminator Nickli Üyeden Alıntı
yükleme tamamlandı.teşekürlerimi iletiyorum
sayın ustam yazılımı attım.terminatör dosyası kanal setting ise onuda attım ancak d+ lar yine yok.konuyu biraz daha açarak anlatırmısınız.cihaz 7000 ci.(terminatör dosyasını yazılımı attıktan sonra cihazı kapatıp tekrar açıp öyle attım.
rems dostum bu işi nasıl kıvırdın banada yardımcı olurmusun.acil gerekiyor.
:computer:yazılımını ayrı,yükleme proğramını ayrı indirip öyle yükleyeceksin.kolay gelsinAlıntı:
anahtar_54 Nickli Üyeden Alıntı
dostum yardımın için teşekkür ederim.nevarki yazılımı talimatlara uygun yüklüyorum.bittikten sonra kanal settingi (terminatör dosyasını)yüklüyorum.sende başka settin dosyası varsa bilgi verirsen sevinirim.Alıntı:
rems Nickli Üyeden Alıntı
ancak yinede d+ ları açmıyor.sorun burada zaten sende açıyorda bende neden açmıyor.tşk ederim
arkadaşım cihazını bilen kişiye yazılım attır.yazılım atma da degişik atılıyor.tek yüklemede iki defa yazılımı alıyor cihaz.Alıntı:
anahtar_54 Nickli Üyeden Alıntı