Satfinder 2 sinyal yakalamıyor ise arkadaşlar .Arızası tamiri içinde BD139 adlı transistörü degiştirin bendeki cihazda bu sorun vardı düzeldi.Bir arkadaşa yararı olur inş.
Printable View
Satfinder 2 sinyal yakalamıyor ise arkadaşlar .Arızası tamiri içinde BD139 adlı transistörü degiştirin bendeki cihazda bu sorun vardı düzeldi.Bir arkadaşa yararı olur inş.
teşekkürler bilgi için
paylasım için teşekkürler
Bilgi İçin Teşekkürler...:ty:
çok teşekkürler bendede aynı sorun var türksatta sinyallerı vermıyor bazende kılıt cıkmıyor yukarıdakı kalite var asagıdakı sınyal yok kılette yok ıkı aydır bende frekans gırıp duruyordum olmuyordu sagol arkadasım egerdedıgın gıbıyse çok tesekkür ederım bu ıglıgın için tnks
paylaşımın için teşekkürler
arkadasım degıngıbı yazmıs oldugun parcayı degıstırdım su anda mükemmel calısıyor allahsenden razı olsun ellerın dert görmesın kolaygelsınn fakat ben enson yüksek gerilim altında ayar yapıyordum yer sakarya taki ozamana kadar calısıyordu anladıgım kadarıylan orda oldu bence sence olabilirmi kardes kendıne ıyıbak sen bu sıteye lazım sın adamım
selam arkadaşlar. uydu bulucu olarak yeni nesil dsm2000 mi dsm3000 tavsiye edersiniz?aralarında 60 ytl fiyat farkı varmış. kullanan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.
acil cevap bekliyorum.tşk