Redlİne GÜncel Yazilimlar
Printable View
Redlİne GÜncel Yazilimlar
Önemli Duyuru
Uydudan Güncelleme Sistemi Hakkında
Sayın redline 13500 ve 14500 kulanıcıları, cihazlarınızın özeliği olan uydudan up date (OTA) sistemi pazara satışa sunduğumuz günden bugüne kadar tamamen bu sistem uygun ve bu özelik aktif çalışmaktaydı
2005 yılının ilk yarısından beri çalışmaktaydı ama hotbird uydusundaki OTA sistemi neotion users grup tarafından hack edilmiş ve cihazlarımıza tamamen uygun yazılımlar atılıyordu tabi bu yazılımlar kulanıcılara rahatlık ve daha çok kanal izleme olanağı sağlamıştır daha sonra neotion firması tarafından OTA servisinin güvenlik açıkları açıkları tamamen kapatılmış ve halen sadece neotion firması tarafından sağlanan official OTA servisi olarak çalışmaya devam etmektedir bu güvenlik açığının kapanması türkiyedeki kulanıcılarımızı memnuniyetsiz kılmıştır bunun nedeni ülkemizde internet erişimi kişi başına düşen P.C oranı düşük olduğu için kulanıcıların kendi cihazlarını update yapamamalarından dolayı türkiyede dünyada hiç bir yerde gürülmeyen ve gürülmeyecek özel yazılımlardan maddi gelir elde etme arzusu olduğuda göz önünde bulundurarak uydu alıcısı kulanıcılarının nerede nasıl mağdur olduklarını bilen şirketimiz bu ihtiyacı bilerek 6 aylık ar-ge sonucu büyük maddi maliyetlerin altına girerek sadece türk kulanıcıları için fly cast open platform servisiyle beraber geliştirdiğimiz fly cast open platform bugün itibariyle hizmete başlamıştır
Open platform adındanda anlaşılacağı gibi herkese açık bir platform olacaktır önümüzdeki günlerde günlerde çok daha geniş imkanlar sunacaktır (IP internet-off line sörf-vod) v.b sistemleri bu sistemlerin şovunu 24-27 kasım tarihleri arasında cebit brodcast fuarında tarafımızdan sunumu yapılacaktır gürmek istiyenleri standımıza ziyaretlerini bekliyoruz
Cihazlarımıza gelecek up datelerin içeriği şirketimizi bağlamaz ve devamlılığı hakında hiç bir tahatümüz yoktur sistemin yasalara uygun kulanılmaması sadece cihaz sahiplerini bağlar bütün dileğimiz bu yeni open platform OTA sistemi türkiyedeki teknoloji ve fikir gelişimine katkıda bulunması ve amacına uygun kulanılmasıdır yeni OTA sistemi tüm kulanıcılara hayırlı olsun.
Yeni sistemi kulanmak için aşağıda adım adım yazdıklarımızı yapmanız gerekmektedir
Menü+sağ sol tuşlarıyla servis bölümüne geliniz+infocast posta+ posta ayarlarından+posta adresini sıfırla özerine gelerek okeyle çıkan yeni pencerede+evet seçeneğini okeyleyerek cihazınız resetlemiş olursunuz
Menü+kanal arama+kırmızı tuşla düzen moduna basın +türksat 1c uydusunu seçiniz +frekansın özerine geliniz 11467 yazın+sembol oranı 21000 girin+polarizasyon dikey yapınız+tp arayı seçiniz okeye basarak bekleyin +karşınıza fly stream kanalı çıktıktan sonra+hafızaya alı okeyleyin+exitle çıkın
Menü+servis+infocast posta+ayarları güncelleme+güncellemenin alınması bölümünü aktive edildi seçeneğini seçin exite basarak çıkın
Gece uyurken cihazınızı yerli şifresiz bir kanal üzerinde stand by konumuna alınız
REDLINE KEYİFLİ SEYİRLER DİLER
redline almayı düşünüyorum ama sonu ne olucak onu bilmiyorum elimizde kalmassın mı
bide biraz pahalı ne yapacağımı şaşardım akıl verin bana redline
1.44 yazılımı uydudan verilmeye başlandı. TPS auto. İyi seyirler
(Alıntıdır)arkadaşlar bi deneyin
Deneyen Var Mi ? AÇiyolar Mi ? GerÇekten Auto Mu ? AÇmiyorsa Redlİne'in Yazilimcisi Olan Cenk Kirdemir'den Bilgi Alabilirsiniz..
denenmiş tir arkadaşlar ok açıyo.
evet sorunsuz calışmakta redline calışanlarına başarılar dilerim
Selam arkadşalar işte REDLINE farkı bu CS-100X 1.50 ve CS-10X 1.78 yazılımı ile HOTBIRD CYFRA+ kanalları OK 1.50 ve 1.78 yazılımlarını uydudan alarak REDLINE farkını yaşayabilirsiniz.
SAYGILAR
CYFRA + AÇILAN KANALLAR
10949 V 27500
CARTOON NETWORK
DISNEY CHANNEL
TCM
11240 V 27500
ESP2 INT.
EUSP2 PL
ESP2TEST
ESP2 GREEK
ESP2 RUS
ESP2 ROMANIA
ESP INT.
ESP ROMANIA
ESP DUTCH
ESP POLISH
ESP RUSSIAN
ESP HUNGARIA
ESP CZECH
ESP GREEK
ESP CYPRUS
ESP BULGARIA
ESP2 TURK
ESP SERBIA
ESP TURK
ESP2 GERMAN
11393 V 27500
TVN
TVN24
TVN SİEDEM
TVN METEO
TVN TURBO
TVN STYLE
12188 V 27500
AXN CRİME
AXN SCI-FI
AXN
CINEMAX2
ne alaksı var bunun redline ile bu dediğin kanallar çok ucuz bir cihaz olan inpax 2007 fta da çoktandır çalışıyor.tps ise uzun zamandır gitmeden çalışıyor.boş reklam ...