İyi niyetli mesaj verdim, başka yerlere çekildi; bu beni çok üzdü
İyi niyetli mesaj verdim, başka yerlere çekildi; bu beni çok üzdüBu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Hakan Şükür, “Kutlu Doğum Haftası” ile ilgili açıklamalarının çarpıtıldığını söyledi.Galatasaray'ın kaptanı Hakan Şükür, Fenerbahçe ile yaptıkları derbi maç öncesi, "Kutlu Doğum Haftası"na atıfta bulunduğu açıklamalarının başka yönlere çekilmesinin, kendisini son derece yaraladığını ve üzdüğünü, söz konusu demeci, büyük bir iyi niyetle, derbi maç öncesi barış ve centilmenlik mesajı iletmek amacıyla verdiğini bildirdi. Sarı-Kırmızılı futbolcu, kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, demeç sonrası çıkan tartışmalara, takımının lig mücadelesindeki son derece kritik döneminde, camianın yıpratılmaması adına bugüne kadar cevap vermediğini, şimdi açıklama yapma gereğini hissettiğini dile getirdi. Hakan Şükür şunları kaydetti: "Ben, hayatım boyunca Atatürk ilkelerine bağlı kalmış, laikliği bir yaşam tarzı olarak benimsemiş bir sporcuyum. Dünyanın her yerinde insanların ve tabii ki sporcuların vicdani inançları farklı olabilir. İnanç bireysel bir şeydir. Vicdan hürriyeti, kimsenin boyunduruğu altında olmamalıdır. Mücadele ettiğim formayla kazandığımız başarıları, zaferleri ve üzüntüleri de Musevi'sinden Hıristiyan'ına, Katolik'inden Protestan'ına, Ortodoks'una kadar, farklı inanç sahipleriyle paylaştım. Mutlaka çoğunuz için de bu böyledir. Özellikle sporda milliyet ve inanç farklılığını bir ayrılık olarak göstermek, sporun ruhuna aykırıdır. Mensubu olmaktan ve hizmet etmekten büyük gurur duyduğum Galatasaray camiasını ve kamuoyunu bu konuda aydınlatmayı bir borç bilirim." Spor Servisi
06-05-2008, 10:39
osetyalı
hakan şükür 'ü neredeyse rejim düşmanı ilan edecekler.biz millet olarak böyleyiz arkadaş.pasalya yortusuna denk gelse onu kutlasa bir fubolcumuz söylenmedik laf yazılmadık yazı bırakılmaz.elin yabancısı sahaya girerken haç işareti yaparak giriyor inancı gereği kimse birşey demiyor.ellerini açıp dua ederek çıksa bizim futbolcu vururuz damgayı.kardeşim sizene...insanları besmele çekmeye korkar hale getirmeye çalışıyorlar.bırak bizim insanımızda dua ederek girsin.tabi isteyen başka şekillerlede girebilir,yanında totemini getirsin.bırakın herkes kendi inancına baksın.sen neye inanıyorsan inan...ben sivassporluyum galatasarayı başarısından dolayı canı gönülden kutluyorum.içimden şampiyonun sivas veya fenerbahçe olması geçiyordu ama kısmet değilmiş.yurt dışındada bu başarılarının devamını diliyorum...
06-05-2008, 11:40
CABBARİ
hakan şükürü yıpratma projeleri
her zaman karşımıza çıkmıştır
çıkmayada devam edecektir
selametle
06-05-2008, 12:06
osmann
allahtan hakanın hanımı türbanlı değil.... yoksa ağzı ile kuş tutsa yanmıştı garibim...
selametle...
06-05-2008, 14:22
sarıkanarya_41
buyuk futbolcular her zaman boyle olaylarla karsı karsıya gelmıstır.normal olarak karsılamak gerek.
06-05-2008, 14:28
f47xfenerli
bu ülkede gavurların dinsizlerin tarafi olan medya olduğu sürece
malesef en tabi dini inancı gereği mesaj verenlerin bile söylemleri
kulp takılarak sapıklar tarafından saptırılacaktır
06-05-2008, 14:45
umuter
neden acaba sadece insanların yaptıklarına ve başarılarına değilde yaptıkları işleriyle hiçbir ilgisi olmayan ve yaptığı işe hiç bir engeli olmayan işlerle uğraşırlar ülkemizde anlamış değilim ellerine ne geçiyor acaba??!!!:yell: :mad2:
06-05-2008, 23:24
bulletfromhell
herşey iyi güzelde,hakan şükür'de 37 yaşına gelmiş , bu futbol ve medya dünyasının içinde en aşağı 20 senedir var olan birisi olarak kullandığı her kelimenin her türlü yöne iyi veya kötü çekilebileceğini anlamış olması gerekir..senin zaten dindar bi kimliğin var ve adın tarikatçıya falan çıkmış..öylesindir değilsindir o kısmı bizi bağlamaz, biz futbolsever olarak yorum yaparız...ancak sen koskoca Hakan Şükür olarak ne diye bu tarz mesajlar verirsinki???...koskoca Hakan Şükür sözlerini hesaplı kitaplı konuşmazsa,18-19 yaşındaki futbolcuların yaptığı ve yapacağı gafları artık siz hesaplayın..iyi veya kötü , ülkemizin medyası her şeyi haber yapar.....selametle