5+1ses sistemi
elimde 5+1 ses sistemi var bugün müzik dinlerken son seste herşeyi kontrol ettigimiz kutuda olan hoporlede patır patır ses cıkıyor yırtık yok sesde gelmiyor sadece patır patır sebeb ne teşekkürler saygılar
Printable View
5+1ses sistemi
elimde 5+1 ses sistemi var bugün müzik dinlerken son seste herşeyi kontrol ettigimiz kutuda olan hoporlede patır patır ses cıkıyor yırtık yok sesde gelmiyor sadece patır patır sebeb ne teşekkürler saygılar
eger ses sadece buferden yani bass dan geliyorsa patlamış olabilir
selametle
SES çıkışı aldığınız cihazdan ayarlarını yapınız yada kumandada
bulunan 2+1 veya 5+1 seçeneklerini yada INPUT seçeneğine
tek tek tuşlayarak deneyiniz
Arkadaşım Bendede Logitech 5+1 var ..Bi ara bendede öyle sorun oldu ben buffer patladı sandım ama ayarlarla oynadım düzeldi..Ne yaptıgımı hatırlamıyorum..Aklıma gelirse yazarım Kolay Gelsin..
dördünden ses geliyo buferden yani bass dan ses gelmiyo sadece patır patır geliyo bası verdimde patır patır yapıyor kıstıgım zaman yapmıyor ne yapabilirim vede 5+1 ses sistemi kumandasız teşekkürler saygılar
SES sistemin hakkında biraz bilgi yazarsan daha iyi olur
MARKA-MODEL vs vs
marka diana hı-fı subwoofer system
hoparlör saglam birtane yeni taktım o da aynı sorunu yaptı yani ses yok patır patır yapıyor eskiside saglam bass bagladıgım zaman yapıyor yeniside aynı oldu patır patır yaptı arkasından bagladıgım zaman eski ve yeni cok güzel calıyor sorun yok bu neden olabilir acaba içinden bir şey mi yandı saygılar saglıcakla teşekkürler
arkadaşlar aynı yerden 2 hoparlöre ses versem ne olur
kablo bağlantılarını ve ayarlarını kontrol etsen iyi olur