-
Hagi ile yeniden mi?
Galatasaray’ın yeni sezonda yeniden Gheorghe Hagi’ye emanet edileceği iddia edildi. Peki Hagi bu duruma ne dedi?
Galatasaray’ın yeni sezonda yeniden Gheorghe Hagi’ye emanet edileceği iddia edildi.
HAGİ ANLAŞTIĞINI SÖYLEDİ
Oftaş maçını izleyen bir Rumen gazeteci, yönetici Haldun Üstünel’e, “Galatasaray’ın yeni teknik direktörü Hagi olacakmış, doğru mu?” diye sordu. Üstünel, “Yok öyle bir şey” karşılığını verince Rumen basın mensubu, “Nasıl olur? Hagi ile konuştuk. Bize Galatasaray ile anlaştığını söyledi. Teypte kaydı var. Adnan Polat ile görüşüp anlaşmış” dedi.
Bunun üzerine Haldun Üstünel, “Adnan Polat ile görüşmüş olabilir ama Hagi, tebrik etmek için konuşmuştur. Şu anda gündemimizde böyle bir olay yok” dedi.
RUMEN GAZETESİ DE ANLAŞTIĞINI YAZDI
Ancak Rumen Prosport Gazetesi, Hagi’yi Galatasaray’ın yeni teknik direktörü olarak ilan etti. “Lacatuş Hagi’ye karşı” başlığını atan Prosport, “Şampiyonlar Ligi’nin ön elemesinde Steaua Bükreş ile Galatasaray eşleşebilir. Galatasaray Teknik Direktörü Steaua ile eşleşmek istiyor” diye yazdı. Hagi, 2004-2005 sezonunda G.Saray’ı çalıştırmıştı.
İnternet Haber
-
hagiden ziyade gönlüm lucescudan yana. adam bu işi biliyor. Galatasarayıda beşiktaşıda şampiyon yaptı yinede gönderildi.
-
ben hagiden yana değilim ben başarıya aç genç teknik adamdan yanayım artı türk teknik adamdan yanayım ne olur en kötüsü bir sene kaybolur ama geriye bence başarılı bir teknika dam ve takım kazanma şansı var
örnek bülent uygun
selametle
-
usta bülent uygun zor gelmez
-
bulent uygun asla gelmez. ismini bile anacağını sanmıyorum Galatasarayın..
-
Bence Hakan Şükür bıraksın futbolu geçsin Galatasaray'ın hocası olsun,hem takımı biliyor oyuncuları tanıyor..!
-
ben taraftar olarak hacının gelmesini istemiyorum alsınlar scolariyi
-
ya arkadaşlar hocanın önemli olmadığını anlamadınız mı
bak kalli gitti takım oyunun oynadı
önemli olan ruh
-
Hagi'nin bu takımda başarılı olacağını hiç zannetmiyorum.
-
Hagi yerine Hakan Şükür olsa daha iyi olur.Hagi'nin başarılı olacağını sanmıyorum.Bu iş ruh işi aslında.Cevat hocanın neyi eksik.Bu ruhu yerli teknik direktörle daha iyi yakalayacaklarını düşünüyorum.