Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Kurtarın beyninizi kelepçelerden…
Tutsak etmeyin köhne düşüncelere…
Hayatta hiçbir şeyi kınamayacaksın
Ve asla ASLA demeyeceksin. Gün gelir kesinlikle şunu ben yapamam, bu kadın veya o adam nasıl yapmış acaba diye düşündüğünüz bir şeyi birde bakıveriyorsunuz ki kendiniz yapıyorsunuz.
Her insanın yaptığı şeyleri kendi şartlarında düşünebilmek ve hiçbir şeyi yargılamamak gerekiyor. Her insan çeşitli zorluklar içinde bir yaşam mücadelesi veriyor, ama iyi, ama kötü…
Belki bazıları doğuştan şanslı ve beklentileri kendisi istemeden karşılanıyor. Kimi ise isteklerine ulaşabilmek için var gücüyle şartları zorlamak mecburiyetinde kalıyor.
Ama hiçbir ödül kendi başardığın, kendi emeğinin ürünü, kendi çabalarının sonucu bitirdiğin işten aldığın haz kadar kıymetli değil şu dünyada
Arkana yaslanıp oh çok şükür diyorsun, bu işi ben başardım. Tamamen kendim çabaladım. O hazzı yaşayanlar bilir. Kelimelerle anlatmak imkânsız.
Eğer başarılı olmak istiyorsan, kim ne demiş, iyimi demiş kötümü, diye sürekli başkalarının senin hakkında ne dediği ile ilgilenirsen bir arpa boyu yol gidemezsin. Kulaklarını tıkaman lazım söylenenlere.
Hele hele benim gibi yolun yarısını çoktan geçmişsen ve gençliğinde çevre, elalem, ailem ne der diye sürekli baskı altında bir şeyleri ertelemişsen, artık belli bir noktadan sonra başkalarının ne dediği sen fazla bağlamıyor. Ve HAYAT BİRGÜNDÜR O DA BUGÜN felsefesi ile yaşayabiliyorsun. Bu çevrendekileri rahatsız etse de önemli olan senin mutluluğun ve huzurun. Çünkü senden kıymetli ve değerli hiçbir şey yok bu dünyada ve sen bu hayata bir kez geliyorsun