bilgisayarıma format çekip pc'yi kurduktan sonra winlogon sorunu bellek writte/read olmadı hatası veriyor bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olurmusunuz tşkler...
Printable View
bilgisayarıma format çekip pc'yi kurduktan sonra winlogon sorunu bellek writte/read olmadı hatası veriyor bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olurmusunuz tşkler...
Hayır Çözüm O değil
Bilgisayarın RAMLERİNİ Değiştir !!!
Çünki Banada Aynısı Olmuştu
arkadaslar niçin pcnin ramini degiştireyim format çekmeden önce öyle bir sorun yoktu herşey iyi çalışyordu yani başka çözüm yolu yokmu?tşkler yardımlarınız için ayrıyeten pcyi kapatıp açtıgımda o sorun ortadan kalkıyor.
Bilgisayarım sağ tıkla-özellikler-gelişmiş-performans bölümünde-ayarlar-gelişmiş-
işlemci zamanlamasını programlar tiki işaretli olacak ve bellek kullanımını içinde
sistem önbelleği olacak şekilde ayarla en altta sanal bellek kullanımınıda
kullandığınız her hard disk için sistem yönetimli boyut olarak ayarlayın
saygıdeger üstad dedigini aynı şekilde yaptım yine bir süre sonra aynı hatayı tekrar verdi :(:( ne yapacam bilmiyorum.
saygı deger ustalarım; ben bu xp pro yu bir siteden indirmiştim xp pro ya service pack3 entegre edilmiş.
şuanda cd de eksiklik oldugunu gördüm çünkü cd yi nero ile yazdıryorum hep başarısız hatası veriyor ama sistem çalışyor sizleri yordugum için özür dilerim acaba bu sorunu gidermek için windows xp proya entegre edilmiş service pack3 cdmi lazım yada windowstan indirdiğim service pack3(303Mb) bunu kurarsam sorun çözülürmü yardımlarınız için tşkler lütfen format çek demeyin çok zahmetli bir iş:(:(
mecburen format çekecem başka çare kalmdı tşkler herkese iyi çalışmalar