Arkadaşlar bende kyoto 8350 dap uydu alıcısı diseqc motor var bu motor kurulumunu nasıl yapabilirim yardım ederseniz sevinirim.
Printable View
Arkadaşlar bende kyoto 8350 dap uydu alıcısı diseqc motor var bu motor kurulumunu nasıl yapabilirim yardım ederseniz sevinirim.
arkadaşım kyotolar eskidi artık yaww başka cihaza geç
ben zaten kyotoyu sadece yön değiştirmek için kullanmayı düşünüyorum yoksa yeni cihaz var ama diseqc motor özelliği yok
evet katılıyorum ...:) kyoto olmasında :warn:Alıntı:
sebeb bizim bir arkadaş kyoto kulanıyor
usta bir saat'an belki daha fazla kanal araması yapmakta,
kanal geçiş sırasında ağır, uydu aramada( 90 çankla )çok zor bulunmakta,
kurana kadar ter döküyorum.:bowl:
Arkadaşlar tavsiyeniz için sağolunda bana diseqc motorunu çanak antene bağlamayı ve yönü nasıl ayarlayacağımı anlatan bir arkadaş olursa sevinirim.
arkadaşım demirciden kendine tam di*** demir yaptır. 90 lık çanakla iyi uydu yakalıyamıyor. mümkünse 100 lük çanak kur . motoru sıfır konumuna al altta derece var o dereceyi 45 in hemen altına getir. 26 derece arapsatta 11727 v 27500 frekansını bul ondan sonra türksattan başla 15w telstar uydusuna kadar tarattır. yörüngeye oturur.
saygılar kolay gelsin
ben doksanlık çanak kullanıyorum şu anda 16 adet uydu yayınını seyrediyorum. motor kurmayıda çoğu uyducu beceremiyor. kendin uğraş normal anteni kurmaktan daha kolay