d f g acılmıyor ac dedigimde bu dosyayı acmak için kullanacagınız programı secin yazıyor ama c ye ac dedigimde acıyor ne yapmalıyım teşekkürler saygı ve sevgilerle
Printable View
d f g acılmıyor ac dedigimde bu dosyayı acmak için kullanacagınız programı secin yazıyor ama c ye ac dedigimde acıyor ne yapmalıyım teşekkürler saygı ve sevgilerle
arkadaşım autorun.inf dosyasına vırus bulaşmış yapman gereken çok basit. aşağıdaki işlemlerı yap işlemın tamam. aynı olay benımde başıma geldi.
"Başlat -> Çalıştır -> cmd yaz karşına gelen pencereye aşağıdakilerini aynen kendi elinle sırayla gir.;
1-) cd c:\
2-) attrib autorun.inf -r -a -s -h
3-) del autorun.inf
BUNLARI SIRAYLA YAZIP PC'Ni TEKRAR BAŞLAT
iç ya da dış komut calıştırılabilir program ya da toplu iş dosyası tanınmıyor yazıyor yada ben eksik bir şey yapıyorum teşekkürler saolasın
Windows Xp Cd nizi Takin Windows kurulum ekrani cikacaktir, bu ekrani kapatalim
başlat çalıştır'ı açın sfc /scannow yazarak Ok deyin ve beklemeye baslayin .sorun düzelmesi lazım..kolay gelsin...
Gizli klasörleri aktif hale getiriniz
WINDOWS gezgini üzerinden açılmayan disklere girin yukarıda
araçlar-klasör seçenekleri-görünüm-gizli klasör ve dosyaları göster işaretleyin
d f g yi biçimlendirdiniz mi?biçimlendirmediyseniz biçimlendirin.
aşağıdakinide denermısın
başlat çalıştır regedit yazıp enterlayın.
[H***_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon]
"Userinit"="userinit.exe" olarak ayarlamak (autorun.bat eki varsa silin. Doğru ve temiz ayar C:\WINDOWS\system32\userinit.exe, şeklinde olacak )
ve
[H***_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\Advanced]
"ShowSuperHidden"=dword:1 olarak ayarlamak (00000 ise silip 1 yapın)
ayrıca
H***_CURRENT_USER\Software\microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\ içinde bulunan
MountPoints2 klasörünü komple içindekilerle birlikte silmek gerekiyor.(merak etmeyin silin birşey olmaz)
ustalar bilgisayar ın içine girdigimde yukarıda klösörler var araya tıklayıp yan tarafından girebiliyorum ama bilgisayardan giremiyorum volkan dedigini yaptım yeniden başlattım olmadı yine yukarıda olan resim cıkıyor teşekkürler saglıcakla