İyi haftalalar arkadaşlar.. Ben Dsmart uyumlu bir alıcı almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşların hangi modeli tavsiye ettiklerini öğrenmek istiyorum. Bana next 9550 önerdiler... şimdiden teşekkür..:wave:
Printable View
İyi haftalalar arkadaşlar.. Ben Dsmart uyumlu bir alıcı almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşların hangi modeli tavsiye ettiklerini öğrenmek istiyorum. Bana next 9550 önerdiler... şimdiden teşekkür..:wave:
hepsi aynı farketmez modeli.
hd smart al derim ilerde zaten öyle olacak boşuna düz dijitale para verme tami t yide değiştirmen lazım hd ready yada fuul hdmi alman lazım
eyvallah kardeş.. ama bildiğim kadarıyla hd alıcı aldığında daha iyi görüntü için hd uyumlu tv de alman gerekiyormuş...
tabıkı arkadasım yoksa bıseye yaramaz:nod:
arkadaşlar bugün yeni bir lcd aldım.ve buna d-smart almak istiyorum.şu anda en uygun fiyata d-smartı kimden alabiliriz acaba.
lcdnin hd ready ise hdsmart al
dsımart şahsen ben almam niye dersen ileri de soyacaklar yatırım yapıyor d smart
aldığım tv full hd.hd receiver konusunda daha çok fazla hd yayın yapan kanal olmadığı için hd haricindeki kanallarda fark olmadığını söyledi satıcı.o yüzden 15 günde 1 maç seyretmek için şu aşamada 600-700 ytl vermek çokta akıllıca değil.
lcd neden aldın hd özelliğini kullanmıyacaksan yazık etme hd al derim