"UEFA'da çok iyi temsil edeceğiz"
Yeni sezon ve UEFA hazırlıklarını Kocaeli Kartepe'de sürdüren son Türkiye Kupası Şampiyonu Kayserispor, yeni oyuncularının uyum sürecini aşmasını beklenirken Genel Menajer Süleyman Hurma Türkiye'yi Avrupa kupalarında çok iyi temsil edeceklerini ve bunun için güçlü bir kadro kurduklarını belirtti.
Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde Kartepe 4 No'lu sahada gerçekleşen antrenmanda sarı-kırmızılı oyuncuların oldukça neşeli oldukları gözlendi. Oyuncular 5'e 2 pas-pres çalışmasının ardından istasyon çalışması yaptı. Tecrübeli teknik adam Tolunay Kafkas oyuncuları ile tek tek ilgilenirken, sık sık uyarılarda bulundu.
Antrenmanı izleyen Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, bu sene daha güçlü bir Kayserispor izleyeceklerini belirterek, "Bütün transferlerimizi bitirdik. Yeni gelen çok sayıda genç ve takıma katkı sağlayacak arkadaşımız var. Onların takıma uyum sürecini geçirmesini bekliyoruz. Hem Türkiye'yi Avrupa kupalarında çok iyi temsil edeceğiz, hem de ligde iddialı konumda olacağız. UEFA yolunda çok güçlü ve iyi bir takım kurduk, kadromuzu muhafaza etmeye çalıştık. İstemediğimiz sebeplerden dolayı Ivankov ve Gökhan'ı kaybettik, her ikisi de kaliteli ve iyi oyunculardı, kulübümüze katkı sağlamışlardı. Onların yerini de doldurduğumuzu düşünüyorum. Kartepe kampımız gayet güzel geçiyor. Hava normallerin de altında soğuk, antrenman için çok uygun umarım lige iyi hazırlanırız" dedi.
kaynak:ajansspor
"Sevilla'dan yakayı kurtardık!"
Kayserispor genel menajeri Süleyman Hurma UEFA Kupası 1. Turu'nda eşleştikleri rakipleri Paris Saint Germain'i değerlendirdi. Portsmouth ve Sevilla'dan yakayı kurtardıkları için mutlu olduğunu belirten Hurma, Paris'e avantajlı bir skorla gidip turu geçeceklerini iddia etti.
Zor takımlardan biriyle eşleştik. Gerçi tüm takımlar zordu. Avrupa'da birşey yapmayı hedefliyoruz. Bu turu geçeceğimize inanıyorum. Hem hocamıza hem futbolcularımıza güveniyorum. Umuyorum ki ilk maçta avantajlı bir skor elde edip Paris'e öyle gideceğiz.
Romanya futbolu bence yükselişte. Steaua Bükreş da Galatasaray'ı eledi. Buradaki en zor gruba biz düştük bence. Ama Portsmouth ve Sevilla'dan yakayı kurtardık. Bu takımı geçeceğimize inanıyorum.
Süleyman Hurma Mehmet Topuz'un transferi hakkında gelen soruyu ise "Böyle bir aşamada bu sorunun sorulmaması gerekir" diyerek yanıtsız bıraktı!
kaynak:ajansspor