-
Bakan'dan itiraf
-
buna bakan neylesin o hırsızlığı yapan öğretmenşn ALLAH iiiliğini versin benim bi ticarethanem var kanunen yasaklandığı herkes tarafından bilinmesine rağmen insanlar sigara içebilirmiyim diye izin istiyolar benim kanun koyucudan daha fazla yetkim yok içebilirsin deme hakkım yok kaldıki 5000 ytl para cezasına çarptırılıyorum o ise 60 ytl civarı bu gibi insanlara kanun değil Allah ın emirleri bile etkili olmuyor
-
öbür tarafta fitil fitil burunlarından getirirler adilerin
-
usta aynen katılıyorum çocuklara bir şey öğretmeden yazılı yapanlar oldu peki bunda çocukların suçu ney malesef aldıkları parayı haketmeyenler de var tabii canla başla bir şeyler vermeye çalışan öğretmenlerimiz var onları takdir etmek lazım saygılarımla.
-
ben de öğretmenim.Bakan öncelikle şunu açıklasın:lise mezunu bir güvenlik görevlisi(telekomda) 1500 ytl maaş alırken 10 yıllık öğretmen olarak benim maaşım şuan 1100 ytl.Sevkler konusunda söylenecek bir şey yok.Yanlış ortada.Ayrıca branşlar arasındaki dengesizlik, özel ders savaşları.Sistem kendisini dershanelere adamış.Amaç kaliteli öğrenci değil fazla sayıda öğrenci mezun ederek(lise mezunu)dünya bankasından kredi almak.