Dreambox kullanıcısıyım..Türksatta kanal araması yaptığımda horizontal kanalları bulmuyo..diğer farklı bir reciver buluyo fakat dreambox bulamıyo..Mesela D sporun olduğu yeni TP yi bi türlü bulamadı..Dreamboxtan anlıyan ustalar lütfen yardım :(
Printable View
Dreambox kullanıcısıyım..Türksatta kanal araması yaptığımda horizontal kanalları bulmuyo..diğer farklı bir reciver buluyo fakat dreambox bulamıyo..Mesela D sporun olduğu yeni TP yi bi türlü bulamadı..Dreamboxtan anlıyan ustalar lütfen yardım :(
Hazır liste at forumda var.Dreamboxlar malesef bazı kanalalrı es geçiyor
hazır kanal listesi de yükledim yine olmadı :46:
arkadaşım çanak ayarın iyi değil başka cihazında yayını net izleyebilirsin ama dreamboxta net izleyemessin eğerki dreambox kullanıyorsan çanagı bu cihaza göre ayarlamalısın bu cihazlarda solda üçtane sinyal seviyesi var en alttaki sıfır göstermesi lazımki yayınları net izleyebilesin
canak ayarı için plugın varmış bunu nasıl cıkartıyoruz teşekkürler kolay gelsin saglıcakla
Arkadaşım ilk önce backup değiştir sonrasında çanak ayarı kablo lnb ayarlarını kontrol et yada recevier yanındaki elektronik eşya telsiz telefon v.s. gibi cihazları uzaklaştır bide öyle dene...
Bunlarıda yaptıktan sonra yine yoksa tuner arızalanmış olabilir...
drembox ın hafızafı %80 in üzerinde ise kanal bulmama proplemi yapabilir yada turner arızalı olabilir
tuner arızasının cözumu nasıl olacak arkadaslar aynı sorun bende de var.dream500 s ye uygun tuner nereden bulabılırım