bu akşam saat 23.10 da kanal1 de fatih altaylının konuğu zekeriya beyaz.
Printable View
bu akşam saat 23.10 da kanal1 de fatih altaylının konuğu zekeriya beyaz.
şuanda izliyorum ve gerçekten berbat bir program^^
bugünkü olan program berbat.
düzgün konu mu seçememişler!!!
ya her ramazan ayında artık bu adamların birbirleri ile çatışması insanları yanlış yönlendirmleri çığrından çıktı. bu zekerayi beyaz olayı bir kitaptan daha sonra bir kadın programında bu konunun magazinsel olarak işlenmesınden buyuk bir turkıye gundemını meşgul eden bir olaya dönuştu. hayır bu programları izleyen yeterınce eğitim sevıyesi olmayan insanlarda yanlış bilgi ediniyolar. yazık devlete diyecek bir sözum yok artık ama o kanlların başında duran yöneticiler mudurler muhendisler nasıl bir eğitim aldılarki bunlara göz yumuyolar. gerçekten insanlar muhendiste olsalar mudurde olsalar cahiller karacahiller. bu şekilde biz nasıl ilerliyelım nasıl islam dininin guzelliklerını dunyaya gösterelım bir kendi dinimizi çarpıtmaya çalışanlara göz yumuyoruz. yazıkki ne yazık.
ben programı izledikçe zekeriya beyazın sözlerine gülüyorum.benim için din bilgini değildir zekeriya beyaz.
yaşar nuri öztürk gözükmüyor şimdi de ortaya zekeriya beyaz çıktı.
Bazı medya guruplarının özellikle islam alehtarı proğramlarının gözdesi Zekeriya BEYAZ hadi hayırlısı seneye bakalım kim olacak