Buhaftaki yeni anketimizin konusu Türkiye Krizemi Sürükleniyor? Oylarınızı ve yorumlarınızı bekliyoruz.
Anketimiz gundem konusu oldugu için yorumlara acıktır ve düşünceleriniz bizler için önemlidir..
Printable View
Buhaftaki yeni anketimizin konusu Türkiye Krizemi Sürükleniyor? Oylarınızı ve yorumlarınızı bekliyoruz.
Anketimiz gundem konusu oldugu için yorumlara acıktır ve düşünceleriniz bizler için önemlidir..
Ankete lütfen polemik olmadan devam edersek cok sevinecez..
arkadaslar evet dünyada olan bir krizden Türkiye'nin etkilenmeme bir durumu mümkün degildir çünkü Türkiye dışa bagımlı olan bir ülke o yüzden evet etkilenir.
affedersiniz Abd osursa biz hasta oluyoruz ne yazıkki...
Üzülerek belirtmek gerekirse içişlerini AB ye dışişerini ABD'ye teslim etmiş bir ülke durumundayız..Kriz gelir mi?Eeee bizi idare eden bu iki insiyatifin eline kalmış...Tabi bir de İsrail'in arka planındaki güçler var...Ekonomimize yön veren dolar ve paund milyarderi para baronları...
(1.Mesajı bırakan Nihatikier arkadaşımız güzel bir 'ironi' yapmış..)Her taraf güllük gülüstanlık gibi gösterip güneydoğudaki okulsuzluktan ağlayan çocuklara 'şov yapılıyor'diyen bir zihniyet varken..(cemiil çiçek)
'Buraya Coniler gelecek de fabrika kuracak ozaman tıkır tıkır maaşlarınızı alacağınız işiniz olacak 'diyen bir liderimiz varken (Erdoğan Sivas konuşmasında)..Hani KemaL Sunal'ın iNATÇI adlı bir filmin senaryosu gibi Köylülerden arsalarını satmaları halinde oraya kurulacak apartmanlarda 'kapıcılık' sözü veriliyordu o hesap)
Ülke için önem arzeden bir karar alınacağının arefesinde 'amerika'ziyareti yapmayı alışkanlık haline getiren liderlerimiz varken..
Hali hazırda muhalefet olmayı iş sayan şimdi 'ül***i yönet bakalım'diye hükümet kurma görevini versen asla kabul etmeyen edemeyen bir muhalefet varken ..
Hatta 'muhalefete muhalefet 'eden Sarıgül'ün bile şimdiden Amerika yollarını gide gele aşındırdığı bir ülkede (Soroz 'la kanki olduğu söyleniyor)yaşıyoruz ..Kriz bize naapar???
Sayın Serkan Forumdaş,
Sizin istediğiniz ankete bir TIK idi. Ama dayanamadım.Kendimce gerçek olanları beni TİK eden gerçekleri yazdım.Sizlerde yazıyı polemik konusu olacak diye sayfadan kaldırdınız. Ama benim yazımın ardından gelenleri yayınladınız,silmediniz.Canınız sağolsun.Ben ateşi yaktım.Işığı gören geliyor.Kolaylıklar dilerim.
yooo krize sürüklenmiyor zaten 2 seneyi aşkın zamöandır bizzat kriz yaşıyoruz hemde çok ağır bir kriz ...ama bir farkıı var bu krizin..hiçkimse çıkıpta kriz var demiyor ve sürekli etrafımızda çizilen pembe tablolarla uyutulmaya çalışıyoruz fark orda işte
Alıntı:Alıntı:
arkadaşım burda kimseye şahsi bir ayrımcılık yapılmaz yazdığın mesajı okudum bende fikirlerini yazmışsın iyi güzel ama sonradan da konuyu açan arkadaşa laf çarptırıyorsun öyle yaparsan hangi görevli görürse mesajını editler o yüzden sadece fikrini yazsan bi şey olmazdı sanırım...
Ben yorum yapatım umutun dedigi gibi 2 senedir var olan kriz yasıyoruz ama ben 1 hafta önce aldıklarımı yazayım sizde arada farkı yazınız.
1 Hafta öNCE Ne İdi Şimdi Ne Oldu?Aldıgım peynirin Kg fiyatı 5.90 iken şimdi 6 .90 olmuş. Ekmek 60 krş iken şimdi 75 krş.Toptan aldıgımız uydu cihazı 1 adeti 56 ytl iken şimdi 65 olmuş.Tavuk cigeri 2.30 iken şimdi 4 ytl olmuş sayamayacagım bir çok seyleri size sayabilirim Bunlar son 1 haftadır olan rakamlar elektriki saymıyorum kendim kaldıgım evde 2 ayda bir 40 ytl gelirken şimdi 1 ayda bir 60 ytl elektrik geliyor hesaplayın artık.Krize sürüklenmekten çok sürüklendik bogulduk gibime geliyor.
ülkemiz kırize sürüklenmez.bizim ülke ne kırizler gördü geçirdi.yıkılmadı ayakta kaldı.şimdide ayakta.amerika ve birkaç avrupa ülkesinde ki kıriz ister istemez ülkemizdeki yabancıları etkiliyor(özellikle borsa alanında)