Tekrar yayındayız:) Arkadaşlar 2 gunluk aradan sonra sizlerle beraberiz.Malum turksat 3a olayı siteleri mahvetti bazılarını memnun etti olan bizim sitelere oldu malesef.:45:
Printable View
Tekrar yayındayız:) Arkadaşlar 2 gunluk aradan sonra sizlerle beraberiz.Malum turksat 3a olayı siteleri mahvetti bazılarını memnun etti olan bizim sitelere oldu malesef.:45:
Alıntı:
Serkan bey: Bu forum bence o zaman lazımdı öyle bir günde ulasamıyorsak bunun cozumunu bulmanız gerekir bence!! Harıl harıl uydu sıtesı aradım nette bende uydu forum ları içerisinde tek takldıgım burası lazım olduğundada kapalıydı..
Doğru diyorsunda turksatın frekans degiştirdigi gecenin sabah ben supersatforuma girince 2000 online vardı. geceye kadar bu acık kalsa en az 250 binden fazla giriş olurdu.Alıntı:
Acık tutmak kolay bu maliyeti getirir ben akşama kadar acık tutsaydım siteyi aylıgımız yetmez bu olaya anlık girişler ile normal girişler arasında farklar var.
Bu olaydan tv ciler voleyi vurdu ve bize hiç bir artısı olmayan rutin kullancılar yüzünden ( o gune özel uye olan ve bir daha siteye ugramayan kişiler)onca maliyet vermeye gelmez ve kimsede bunu yapmaz Ve Buyuk sat forumların hiç biride acmadı sitelerini :warn:
cıhaz bası 10 ytl yuh dedım gecen bızım carsıda bır uyducuya olesıne ugradım adam yıgmıs cıhazları nerden baksan 50 tane tanesıne 10ytel dıyor yuh dedım,bu kadarda olmaz,altı ustu bır frekans gırıp kanal tarattıracan be fırsatcı herıf ,boylelerini afınıza sıgınarak kınıyorum,fırsatcı bunlar
Evet hepsi kapalıydı ama farklı olmak herzaman kazandırır ve ayrıcalık tanır.Sürekli üyelerinize mail yoluyla frekans listesi gönderebilirdiniz mesela!! Sağlık olsun umarm bırdaha kesıntı olmaz..
neyse snonuçta herşey normale döndü sanırım:):)
Biz kimseyle yarış içinde degiliz uye kapacam diyede yarış işine girmedim girmemde.Ama ayagımı her zaman yorgananına göre uzatırım hayat felsefem bunu gerektiriyor ve star tv olayı ve frekans degişmesi olayında site her zaman kapanacaktır.Alıntı:
Ben şunu anlamıyorum alt tarafı bir frekanslar degişti onca tv tamircisinin dukkanı ana baba günü siteler desen dolu her kanal bu olayı duyurdu ama bizim milletimiz bozarım diye korkuyor.
Neden şehitlerimiz ölünce internet sitelerinie girilmiyor yada yorumlar yapılmıyor neden internet ortamında kötü olay oldugu zaman rutin kullanıcılar girmiyor ben bu cıkar olayını bugune kadar çözemedim.
Alıntı:
Serkan bey ben sizi çok iyi anlıyorum ama maalesef insanımız böyle alışmış, Bir üyeye teşekkür edeceği zaman bile üyenin nick ini kopyalayıp yapıştırıyor ,yazmaya üşeniyor, Biz bu kafayla bu hallere düşmedikmi zaten???
tekrar ayrılmamak dileğiyle