mükemell bir futbolla rakibini net bir skorla deplasmanda.
maçın hiç bir bölümünde baskı yemeden
yenmesi tam takdir aldı benden:present: :present: :present: :present:
Printable View
MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
2. dakikada Arda'nın pasında topla ceza sahasına giren Lincoln, sol çaprazda rakibinden sıyrılarak vuruşunu yaptı. Kaleye giden topa son anda ayak koyan Benfica defansı, meşin yuvarlağı kornere attı.
3. dakikada soldan hareketlenen Arda'nın yerden pasında defansın arkasına sarkan Ümit Karan, kaleci Quim'le karşı karşıya kaldığı pozisyonda topa dokunamadı. Meşin yuvarlak, yandan auta çıktı.
10. dakikada Reyes'in ara pasında ceza sahasında topla buluşan Nuno Gomes'in içeriye çevirdiği topa, Servet müdahale etti. Dönen topu Nuno Gomes, bir kez daha ortaladı, Galatasaray defansı tehli***i uzaklaştırdı.
20. dakikada orta sahadan gönderilen uzun pasla defansın arkasında sarkan Suazo, sol çaprazdan ceza sahasına girdikten sonra vuruşunu yaptı, top uzak direğin dibinden az farkla auta çıktı.
26. dakikada Sabri'nin sağdan ortasında ceza sahası içinde Ümit Karan, geriye doğru aşırtma bir kafa vuruşu yaptı. Kaleci Quim, yatarak topu kontrol etti.
37. dakikada sağ kanattan Di Maria'nın ortasında ceza sahasında Suazo vole vurdu. Yere çarpan topu kaleci De Sanctis son anda kornere çeldi.
MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
51. dakikada Lincoln'ün pasında topla ceza sahasına giren Baros, kaleci Quim'le karşı karşıya kaldı. Baros'un yerden vuruşunda, Quim topu kornere çeldi.
52. dakikada Lincoln'ün sağdan kullandığı kornerde ceza sahasında kafalardan seken topa son olarak kale önünde Emre gelişine düzgün vurdu. Meşin yuvarlak, ağlarla buluştu. 0-1
62. dakikada Sabri sağdan hızla ceza sahasına girip son çizgiye indikten sonra ortası yaptı. Kale önünde Arda müsait durumda iyi vuramadı.
69. dakikada Ayhan'ın aşırtma pasında ceza sahası sol çaprazında Arda, kafayla topu Ümit Karan'ın önünde indirdi. Ümit, kaleci Quim'le karşı karşıya kaldığı pozisyonda, yerden bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-2. BAROSUN kaçırdığı sayısız golden sora maç bu skorla tamamlandı.
Tebrikler GALATASARAY'A
TEBRİKLER ASLANIM TEBRİKLER YOLUN AÇIK OLSUN
ALAH YARDIMCIN OLSUN YEN ŞU FENERİ UĞRAT HEZİMETE DE BİZDE AĞLAYALIM HEM GÜLMEKTEN HEM SEVİNÇTEN!DİĞERLERİ KISKANÇLIKTAN ÇATLARKEN BİZİDE GURURDAN ÇATLAT BE ASLANIM YÜRÜ KİM TUTAR SENİ!!(gaza geldim tutmayın bni):D:D
galatasaray iyi yolda
tebrikler.:present:
Tebrikler GALATASARAY'A
allah razı olsun siz alın teri dökenlerden..
bizim şu gs ye hayret kalıyorum yav bir maç izliyorum amator takım hataları bedava goller yiyor bir bakıyorum çıkmış avrupanın iyi takımlarından birinin karşısında resital yapıyor ..yürü be cimbom kim tutar seni ...