dreambox ta hafıza boşaltma nasıl oluyor neleri silmem gerekiyor ve hangi programı kullanacagım bende cccam 208 ve cccam 209 var bunu nasıl silecegim teşekkürler elleriniz dert görmesin saglıcakla esen kalın
Printable View
dreambox ta hafıza boşaltma nasıl oluyor neleri silmem gerekiyor ve hangi programı kullanacagım bende cccam 208 ve cccam 209 var bunu nasıl silecegim teşekkürler elleriniz dert görmesin saglıcakla esen kalın
hangi imajı kullanıyorsun gemini imajsa mavi tuşa bas Addons gir en altta sil var ok bas orada hangisini seleceksen ok yeşil tuşa bastınmı siler
ckadi arkadaşım.ben nasıl yaptıysam şimdi silemiyorum.ileşim kurulumu ekranda dondu ve silemedim.böyle olunca sarı tuşu da çalıtiramıyorum ne yapmam gerekir.bilgilerinizi rica ederim.selamlar.cihazım dreambox 500.
bence yeniden yazılım atın gerekli programları kurun fazlada karıştırmayın eğer motorlu anten kullanıyorsanız size tavsiyem dm 600 olacak nedeni hafıza sorunu devamlı yaşarsınız dm 500 de tabiki motorlu ise anten
sro071 arkadaşım benim dm500 motorlu eger devamlı böyle bir sorun yaşayacaksam motoru illede çıkartmam mı lazım bilgilerinizi rica ederim.
volkan ustam teşekkürler ederim.selamlar.
arkadan fişini çekip birkaç saniye sonra tekrar takın yani resttar atmış oluyonunuz genelde düzeliyo hafızası dolunca fazladan yeni bulduğu kanalları yüklenen***lerle hafıza çabuk doluyo
iyi akşamlar.vaolkan ustam.dreambox cihazım kilitlendi ve servisine gönderdim.servisten cihazın yapıldığını ve yeni imaj yüklendiğini söyledilerçşimdi size sormak istediğim.8 uydulu bir program var.disecq motoru tekrar yapılandırmam gerekecekmi.selamlar.