merhaba;
airties wireless modemden wireless usb adaptör ile diğer odadaki pc ye internet bağlantısını kullanıyorum.
sorum aynı odada bulunan receiver in ethernet girişine modemden kablosuz nasıl bağlantı kurabilirim.?
tesekkür ler
Printable View
merhaba;
airties wireless modemden wireless usb adaptör ile diğer odadaki pc ye internet bağlantısını kullanıyorum.
sorum aynı odada bulunan receiver in ethernet girişine modemden kablosuz nasıl bağlantı kurabilirim.?
tesekkür ler
kardeşim bende de philips marka modem kullanıyorum masa üstü pc de asus marka wriless adaptör taktım cd kurulumunu yaptım ve internet bağlantı kablosunu söktüm pc den zaten kurulum yapıldıktan sonra kandisi yazıyor kablosuz ağlar bulundu diye ondan sonra ağ seçiyorsun şifresi varsa yazıyorsun ondan sonra ootomatik bağlanıyor zaten umarım yardımcı olabilmişimdir
anlatamadım sanırım ..ben ethernetli receiver a kablosuz bağlantı nasıl yaparım diye sormuştum.
pc internet bağlantısı mevcut onda sorun yok.
tesekkürler
ne marka receiver ın var onu yazmamışsın ayrıca receiverin kablosuz bağlantı özelliği varmı
rcvr freebox cihazda sadece ethernet girişi var. kablosuz bağlantı gibi bir özelliği yok.fakat pc ye wireless adaptörlen bağlanabiliyoruz rcvr e bağlanamazmıyız?
recaever in usb girişi varmı varsa usb girişli wireless ler var oraya bakalirsin