Airtes RT206 Kablosuz 1 port modem sorunu?
İyi akşamlar saygı değer arkadaşlar öncelikle konumun yeri burda olup olmadığından dolayı bir hata söz konusu ise sayın saygı değer forum yönetiminden özürdilerim sorunum şu yukarda adı geçen modem ile pc olmadan share'den faydalanmak istiyorum yanlız birkaç şey denememe rağmen olmadımı benmi yapamadım bilmiyorum fikri olan arkadaş varsa lütfen bana yardımcı olsun şimdi arkadaşımın evinde pc yok bir bilgisayar alıp modem ve internet ayarlarını hallettim internet ile sorun kalmadı modem üzerinde gelen ağ kablosunu bilgisayardan çekip dreambox 500 cihazına koyduğum zaman share olmadı yanii kanallara bakamadım tabi cihaz hazır ben şahsen iş yerimde denedim tabii başka bir modemle 4 port çıkışlı olan modemle cihaz share yaptı, sorun yok sonra aklıma ağ kablosu geldi baktım 8 pin kablolu değil diye 8 pin kablolu bir başka ağ kablosu denedim ve biraz bekledim yine olmadı dreamden ağ kablosunu bilgisayara yerleştirdiğim zaman modemde 5 lamba yanıyor yanlız ağ kablosunu bilgisayardan alıp dreame taktığım zaman external lambası sönüyor yanii yanan lamba sayısı 4. düşüyor, Arkadaşımın evinde bilgisayar olmadan sadece yukarda adı geçen modem ile nasıl shareden faydalanabilir bilirkişi arkadaş yardımcı olursa çok makbule geçecektir en derin sevgi ve saygılarımla aliharbiye.