-
Ben Bu Sesi Tanıyorum
Yıl 1999 ve Marmara depremi. Bir baykuş çıktı ortaya ve "bu depremin sebebi, orda eğlenen ordu mensuplarıdır ve belalarını buldular." Daha sonraki birçok gösterilerinde "7.5 depremi yetmedi mi" diye pankartlar açtılar.
Bende şunu sordum kendi kendime; "Peki oralarda bulunan kuran kursları neden yıkıldı? Oradaki çocuklarımız ve kendilerince dini bütün vatandaşlarımız, hangi eğlencedeydiler?" Daha geçen yıl Konya'da tamamen yöneticilerin ihmelleri ve yandaş kayırmaları sonucu patlayan yakıt kazanının sonucu ölen yavrularımız hangi partiyi düzenliyorlardı?" Bu sorularıma bir yanıt gelmedi "baykuştan" Ama bugün yine o uğursuz sesini duyduk.
Yılbaşı eğlencesinde gaz zehirlenmesi sonucu ölen gençlerimiz güya "Filistindeki bombalamaları , ölen çocukları görmemezlikten gelerek eğlenmeleriymiş ölümlerine sebep."
Behey baykuş, dört yıldır katliam yapılan Irak'ta ki çocukların hesabını kimden soracağız? Irak niye işgal edildi? BOP'u uygulamak için. BOPun eş başkanı kim?
Ona tek sözünüz yok nedense sayın "Baykuş". Ama masum bir yeniyıl kutlamasını Filistin' deki çocuklara ve ölenlere bağlamak kolayınıza geliyor değil mi? Bir ata sözümüz vardır: Eşeğini döğemeyen zıpır, semerini dövermiş.
Peki ulan "Baykuş" hadi burdakilere sözün yok. Peki orayı bomlatan ABD ve bombalayan İsrail'e hiç mi sözün yok. Yok, çünkü sizin giibileri besleyenler o mahvillerde ondan.
Arkadaşlar, bu bir siyasi görüş yazısı değil.Sadece güzel ülkemde kimlerin; kimlerin maşası olduğunu teşhir etmek.
Saygılar.
-
elinize klavyenize sağlık teşekkürler.
-
bir kıssa anlatmak istiyorum;
peygamber efendimizden önce bir çok kavim gelmiş geçmiştir ,bir çoğu Rabbul aleminin gazabına uğrayarak helak olmuştur bunlar bir tanesinin helak oluşu şöyle olmuştur ALLAH c.c melek lerine (kavmin adını hatırlayamadım ) gidin şu kavmi yerle bir edin diye emir buyurmuş melek ler o kavme geldiklerin de bakmışlar ki sapkın olanlar var ama içinde inan an da var bir kısmı kıyamda bir kısmı rukuda bir kısmıda secde ederken bulmuşlar şaşırmışlar ve tekrar dönmüşler ey ALLAH'ım biz gittik ama böyle bir durumla karşılaştık hikmetinden sual olunmaz ama sebebi nedir diye sormuşlar
cevap olarak ALLAH azze ve celle buyuruyor ki onlar sapkın olanları uyarmadıkları için,onlar banenecilik yaptıkları için onlar ben güçsüzüm benim onlara gücüm yetmez dedikleri için helak olacaklardır.kim benim adımı anarak savaştıda yardımımı esirgedim .işte kardeşim bana değmeyen yılan bin yaşamıyor benide alıp götürüyor .ALLAHIM SENİN AZAB'INDAN SANA SIĞINIRIM AMİN....
-
"Peki ulan "Baykuş" hadi burdakilere sözün yok. Peki orayı bomlatan ABD ve bombalayan İsrail'e hiç mi sözün yok. Yok, çünkü sizin giibileri besleyenler o mahvillerde ondan."
adamı sev yada sevme...önemli değil..........
ve eleştir tabiki dee....çünkü,eleştirilmeyi fazlasıyle hakediyorr.....beyni küçük insanlar bunlarr...
ama o kızdığın adamı eleştirirken toptancı davranma dostum....."BOP'un eş başkanı...siz ve sizin gibiler" felan...
yani nerdeyse...tüm inananları aynı kefeye koyacaksınız.....(artı,sahi siz o adamın tüm sohbetlerini bilir misiniz....? israile ve abd'ye çatmadığını nerden biliyorsunuzz...adam konu o diye yılbaşını konuşmuş..o kadar...)
bu arada ,tüm konunun dindarlarla ne alakası var demeyiniz....var çünkü,şamar oğlanı gibi görüyosunuz bu ülkenin dindarlarını...
öyle olmasa...marjinal hocalara,kafalara bu kadar değer vermezsinizz.......
-
Yukarıdaki mesajları yazan arkadaşlar çok güzel yazmışsınız.
Ama: 1.si= Kur'andan alıntı yaptığınız ayetle konunun ne ilgisi var? Sorduğum sorulara cevapsa, çok yanlış bir cevap. Senin mantığına göre peki 60 yıldır Filistin'e kan kusturan Araplara neden birşey olmuyor? Ya da diğer devletlere? Sizlerin sıkıntısı bu ülke.yi dar-ül Harp; orduyuda deccal ordusu olarak açık açık söyleyememenizdir. Böyle düşünmeseniz, yukarıdaki ayeti buraya koymazdınız.
2.si= Kendi sorup, kendi cevaplayan arkadşım. Bu ülkede kimsenin dindarlarla bir alıp veremediği yoktur. Alıp veremediği din tacirleriyledir. Evet din tüccarlarına toptancı davranırım. Doğru cami çıkışlarında kahrolsun ABD ve İsrail; sandıkta oylar, bu ülkelerin sözlerini emir telakki edenlere. İsraillilerle ilk askeri anlaşmayı imzalayan, hala şimdi bile devam ediyor; Konya semalarında ortak tatbikat yapılması anlaşmasını kim imzaladı. Bir araştır bakalım. Öyle ucuz demagojilerle, hamasi nutuklarla peynir gemisi yürümüyor malesef.
Saygılar.