bugun next 9500 xcıs marka gri kasa d smart aldım.hayırlısı artık.330 ytl vererek.çok mu verdim az mı verdim bilmiyorum ama aldım.tüm belgesel kanallarım ve futbol smartım açık.zaten alış sebebimde buydu...:)
Printable View
bugun next 9500 xcıs marka gri kasa d smart aldım.hayırlısı artık.330 ytl vererek.çok mu verdim az mı verdim bilmiyorum ama aldım.tüm belgesel kanallarım ve futbol smartım açık.zaten alış sebebimde buydu...:)
SENOL USTADA botech 190 dolar civarıydı:) alırdık sana
geri verilmez herhalde. hayırlı olsun artık...
selametle...
Hayırlı olsun ama keşke almasaydın.Biraz daha bekleseydin iyiydi.
Hayırlı olsun güle güle kullan
o fiyata olacağını bilseydim almazdım....:frown: :frown:Alıntı:
neyse nasip değilmiş artık.bazı kanallar paralı olacak diye erken davrandım.animal planet ve discovery channel 'in dışındaki belgesel kanallar şifreli(paralaı olcak diye aldım
[quote=pencere77;381560]o fiyata olacağını bilseydim almazdım....:frown: :frown:
neyse nasip değilmiş artık.bazı kanallar paralı olacak diye erken davrandım.animal planet ve discovery channel 'in dışındaki belgesel kanallar şifreli(paralaı olcak diye aldım[/quote
ah be hocam sankı o kanallar şifreli olmuyacak. digiturk te varmı acık kanal.
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan arkadaşım. şu an piyasada en iyisi yine d-smarttır. ne emusu memusu tıkır tıkır.
yaw hoca millet aldıgına bin pişman nette yüzlerce konu var herkes geri vermek ister sen yenisini alırsın paran çok herhalde