Evimdeki Dreambox dan notebook umda , tuxvision programı kullanıp TV izliyorum.
Aynısını uzaktan (işyerinden) izleyebilirmiyim.?
Evimdeki Dreambox dan notebook umda , tuxvision programı kullanıp TV izliyorum.
Aynısını uzaktan (işyerinden) izleyebilirmiyim.?
Tuxvisiona ayar yaparken modem hat nonu yazıyorsun ve şifreni yazıyorsun ve öyle izliyorsunAlıntı:
İş yerindende izlerken de aynı yontemi yapabilirsin modem ip no yerine evden cıkış yaptıgın ip numaranı yazabilirsin ve izlersin ayrıca kanallarıda degiştirirsin bizim arkadaşta biz bunu denemiştik hatırlamıyorsam sanırım
ama serkan usta her modemin ıp numarası varklı bildiğim kadarı ile turkvision proğramı dreambox ın bağlı olduğu modemden çalışıyor başka modemden olacağını sanmıyorum
evınde bulunana adls hattının o ankı dnamık ıp sının bılırsen izlersın.
Arkadaşlar bende Dreambox 500S var laptoptan veya masaüstünden dreamboxa nasıl bağlanabilirim.
Alıntı:
arkadaşım direk ınternet explorer dream ıp sini yaz kullanıcı adı ve şifre sorar eğer değiştirmedıysen kullancı adı: root şifrede: dreambox
program yukleme vesayre içinde yukleme pogramında ayarlar kısmında aynı bilgilerı girmen gerekır.
Teşekkürler bir deneyeyim.
teşekkürler yarın işyerinden deneyeceğim.
arkadaslar pc den ızlemek ıcın butun purogramları kuruyorum ama bırturlu dm nın ıp sını bulamıyorum telnet den denedıgım zaman telnet kapanıyor bunun baskayolu varmıdır tesekkurler...
arkadaşım dream box ın ıp sıne neden telnet ile bakmaya çalışıonkı. menu - kurulum - uzman kurluma gir burdan iletişim kurulumuna gir en ustte yazan ıp dream ın ıp sıdır.