arkadaşlar astra1M deki CanalSat France kanallarının bir kısmı açılıyor bir kısmı açılmıyor cc.cam 2.0.11 kullanıyorum bu paket program değilmi ?yarısı açılıyor yarısı açılmıyor??nası iş anlamadım acaba ayarlarla bir ilgisi olabilirmi ??:49:
Printable View
arkadaşlar astra1M deki CanalSat France kanallarının bir kısmı açılıyor bir kısmı açılmıyor cc.cam 2.0.11 kullanıyorum bu paket program değilmi ?yarısı açılıyor yarısı açılmıyor??nası iş anlamadım acaba ayarlarla bir ilgisi olabilirmi ??:49:
arkadaş bende aynı sorunu yaşıyorum ama pek fazla ilgilenmiyorum thor uydusu çok fazla işimi görüyor antenini thor uydusuna çevir
badtempered üstadım yukardada yazdığım gibi CanalSat France kanallarını bir kısmı açıyor bir kısmı açmıyor benim anlamadığım nokta bu paket program değilmi kanalların açip açmaması önemli değil benim için sadece sorunu öğrenmek istiyorum.merakımı mazur görün bu işi sadece kanallara bakarak değil cihazı ve sorunlarınıda anlamak ve öğrenmek istiyorum .saygılar.
hangi kanaların acıp acmadıgını bilemiyorum ama PPV diye tabir edilen yani izle öde kanalları acılmaz.
Servercınız belki o kadar kanalın acılmasına izin veriyordur.
Bilemiyorum acıkcası bilgisi dahilinde olan kişiler yardımcı olur.
anlaşıldı üstadım alakan için çok teşekkür ederim..