arkadaşlar bende DM500 var makineden kumanda ile cccam 2.0.11 i indirdim fakat kanalları açamaz oldu ... ne yapmam gerek acaba
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ...
Printable View
arkadaşlar bende DM500 var makineden kumanda ile cccam 2.0.11 i indirdim fakat kanalları açamaz oldu ... ne yapmam gerek acaba
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ...
arkadaşım lutfen forum kurallarını okuyunuz konu başlığınız forum kurallarına aykırı olduğu için bu seferlık sadece değiştirdım bir daha konu açarken sorununuza uygun olarak başlık seçin.
porblmınıze gelınce ccam 2.0.11 ındırdıkten sonnra start ettınızmı ve ımage olarak ne kullanıyorsunuz.
uk dan mavi tuşa bas cam bölümünde ne gözüküyor bak sağ sol tuşları kullanarak cccam 2.0.11 üzerine gelip ok'le
konu başlığı için özür dilerim değiştirdiğiniz için teşekkürler .......
o dediğinizi yaptım fakat gene olmadı ... sistem gemmini sürüm 4.2.0
walla bende cccam 2.0.11 indidim sonrasında cam'i restart yaptım gayet güzel çalışıyor hiçbir problem (donmalar dışında)yok Volkan üstadım daha iyi bilir bu gibi sorunları sanırım yardımcı olacaktır saygılar.
genede teşekkürler hilmi bey ... volkan bey acaba server la alakalı olabilirmi gerçi addons tan hala görüyo listeleri ama ... şifreli kanalları hiç açmıyo
Arkadaşım cihazı nereden aldın?Kaya centerdenmi aldın ??? server kimin yani?
hayır istanbuldan bi dükkandan aldım ...
arkadaşım mavı tuştan ccam 2.0 .11 restatart et ve otomatığe al sonra cihazı bir fişten çek taka bakalım. hatılrmanyorum ama s 4.20 lerde varmı bilmıyorum ama sarı tuş ardından orda server card bilgilerı olacak ona baka bakalım kartlar gelıyormu olmazsa mavı tuştan ccam 2.0 .9 seç ve çalıştır bakalım açacakmı. sonuç olarak ccam değiştirince problem olmaması gerekır.
arkadaşım öyle yapınca kumanda karıştı birden tuşlar farklı fonksiyonlarda çalışmaya başladı ...