Arkadaşlar buraya isteyen askerlikte geçen en güzel en kötü anısını yazsın herhalde hepimizin vardır anısı diye düşündüm ve konuyu açtım herkesi bekliyoruz..:clap2:: :clap2::
Printable View
Arkadaşlar buraya isteyen askerlikte geçen en güzel en kötü anısını yazsın herhalde hepimizin vardır anısı diye düşündüm ve konuyu açtım herkesi bekliyoruz..:clap2:: :clap2::
dünyada iz bırakıp unutulmayan sekerlik anılarıdır sanırım
zor geçer ama anıları bir ömür boyu anlatmakla bitmez...
ben askerlıgımı erzıncan 3.ordu muhabere alaya or.bolge.1nci bolukte yaptım.bu memleket yazları cok sıcak kışları -26 derece soguk.hıc unutmam ankara mamakta acemı ıken hastaneye gıttım.sag ayak parmaklarımdan bırı kısa oldugundan spor yapamaz nobet tutamaz yurus kosu yapamaz temel bed.egt.yapamaz,savas bed.egt.yapamaz raporu aldım.astek bana evlımısın dedı bende nısanlıyım dedım.usta bırlıgınde elımdekı raporla nobetsız ıştimasız yemekhane cavuslugu ıle 15 ayımı bitirdim.hiç unutamam yaw!
ben bir anımı anlatayım manisa batı kışlada 85 gün acemilik yaptım 40 günüm
izmirde geçti.bir günde cumartesi çarşı izni arkadaşımla geldik gene izmire dönüşte
arkadaşın arabasıyla saat 16:00 gibi dönüyoruz birliğimize yeşildere yolu var izmirli arkadaşlarım bilir hafiften bir yağmur çiseledi yol gerçekten sabun gibi oldu ve 30
tane araç birbirine girdi hadi işin içinden çık askeriz ve garnizyon dışındayız saat
oldu 16:30 17:00 de iştimada olmamız lazım.birde bize vuran tır allahtan birşeyimiz yok ama tutuştuk yerimize yetişmemiz lazım yanımızda asker arkadaşımın eşi birde baldızı da var.ben arkadaşıma gidiyorum dedim başladım koşmaya bilmiyorum ama tepecik köprüsü var
sanırım 4km cıvarıydı kaza yaptığımız mesafeye herhalde 10dk da vardım korkudan.
neyse allah yardım etti sorunsuz birliğe vardık bölük asubayı fırçaladı ama sorun çıkmadı.daha sı var uzun ama yazmakla bitmiyor...
vay bee ne olaymış bende olsam bende aynısı yapardım abii