arkadaşlar ben mugla milasta oturuyorum motorlu çanak kurucam milas yada muglanın sıfır noktası neresi bulamadım çanagı ilk önce hangi uydudan sabitleyecegim bulamadım bana bu konuda yardımcı olurmusunuz ilginize tşk ederim:warn:
Printable View
arkadaşlar ben mugla milasta oturuyorum motorlu çanak kurucam milas yada muglanın sıfır noktası neresi bulamadım çanagı ilk önce hangi uydudan sabitleyecegim bulamadım bana bu konuda yardımcı olurmusunuz ilginize tşk ederim:warn:
ne tür motor kaçlık çanak kullanıyorsun
next dayzek motor 90lık parabol çanak kullanıyorum
merkez 28 derece astra olmalı
slm. nextin usuals destekli motoru varmı? veya goldmasterin diseqc motoru nasıl?
ikiside aynı sayılır kalitelı bişi istiosan STAB marka motor alıcan yada kollu motor.
31 doğu türsat 0 nokta eniyi randuman goldmaster diseg motor elevasyon ayarları bölgelere göre kalkiş açıları kitacığında yazar kolay gelsin
türksat 1c frekans 11013 h 2222 başlangıc noktan.36 derece kalkış acın ofset için.parabol içinse 26 derece kolay gelsin.
ustam stab motoru tavsiye etmişsin am yurtdışında 90 dolar yaklaşık 160 TL, türkiyede ise 300 TL civarı. uygun stab motor nerden bulabilirim?
özür!! eksik kelime olmuş (ustam stab motoru tavsiye etmişsin ama yurtdışında 90 dolar yaklaşık 160 TL, türkiyede ise 300 TL civarı. uygun stab motor nerden bulabilirim?)