-
NextStar YE-7600 SKY
Arkadaşlar NextStar YE-7600 SKY cihazım var bazı kanallarda görüntü kayması ve donma ; bazı kanallarda ise no av yapmaya başladı . Uzun zamandır yazılım atmadım hangi yazılımı ne şekilde atmam gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz ?
Sistem Bilgisi
Model : DSC-911AZ
Info : 10.05.21-D327
S/W : V02.00.01
H/W : V12.03.A5
Loader :V2.1.9 v3
C.A : 2.2.3
-
Bu yazılımı bu editörle yükleyebilirsin
-
kucer06 ilgine teşekkürler Birde Yükleme talimatı varsa süper olucak :45:
-
Cihazını rs 232 kablosuyla pc'ye bağla ve cihazı arkadan kapat.Yükleme loader'ini aç sol üst köşeden dosya seçten indirdiğin yazılımı bul ve tıkla en aşağıda göreceksin 1.2.3.4.5 yaz diye yazar sen oraya yaz ama yazı gözükmeyecektir yazınca süpervisor modu yazacak o zaman cihazı arkadan aç yazılım yüklensin bitene kadar bekle bu kadar.
-
Yükleme yapamıyorum . Cihazın ekranında FAIL yazıyor ne yapmam gerekiyor .
-
KUP230'lada denedim olmadı :(
DownLoad Start
:>> flash not ok.RESPONSE_DOWNLOAD_FAIL
:>> ERR: on STB->PC
-
-
Bu sefer oldu kurukafa ve yazılım işi bitti ekranda NOCH yazıyor no chanel anlamına mı geliyor .Eğer öyleyse Güncel kanal listesi ve atan yazılım varmıdır ?
-
Bu sefer oldu kurukafa ve yazılım işi bitti ekranda NOCH yazıyor no chanel anlamına mı geliyor .Eğer öyleyse Güncel kanal listesi ve atan yazılım varmıdır ?
-
arkadaşım kanal listesi atmana cıhazı bır resetle sonra turksatı network guncelleme frekansında şebeke açık konumda taratman daha iyi olur.