-
Word Tech (Şenol Usta)
Ben öğretmenim ama boş zamanlarımda uydu ticaretiyle uğraşıyorum.Word Tech (Şenol Usta) firmasını bu forum sayesinde tanıdım.Bir kaç sefer alış verişimiz oldu. Ama üzülerek söylüyorum bazılarında sorun yaşadım.Bana gelen lnb lerin birinin üzerinde arızalı yazmasına rağmen bana bile bile yollanmıştı değiştirileceğini söylediler.Bir keresinde de sequl gt 5000 siparişi vermiştim bana gelen cihazların birinin kutusu yıpranmış ve kumandanın içinde pil takılı bir şekilde bana yollanmıştı kullanılmış olduğu belliydi. Sonraki gelen kargoyla yeni karton yollandıda bu sorunuda böyle hallettik.Artık kısa süre içinde bu kadar sorun yaşayınca alış veriş yapmama kararı aldım.Kargoların geç gelmeside cabası. Sizlerede karşılaştığım olumsuzlukları bildirmek istedim.Benim felsefem müşteri memnuniyetidir.Ticaret yapanlarında bu kanıda olması gerektiği kanaatindeyim. :smiles22:
-
(13:13) r_canak@hotmail.: bana gelen lnb bile bile üzerinde arızalı yazmasına rağmen bana yollanıyor
(13:13) "" TOPTAN SATIŞ: ustat cocuklar yanlışlıklan yollanmış dedim
(13:14) "" TOPTAN SATIŞ: onu bana yollayın hemen yolluyayım veya boşverin size mal yolladıgımda fazla yolluyacam sizde hemen yollayın dedimm
(13:14) "" TOPTAN SATIŞ: bunu söyledimm
size mal yollladıgımda sizde 1 tane fazla olur dedim
(13:15) r_canak@hotmail.: siz ban dedinizki önce yollayın ben sonra size yollıcam dediniz
(13:15) "" TOPTAN SATIŞ: lnb ler garantili size neden bozuk yolluyayım zaten degişim yapmaktayım yenisiile
(13:15) "" TOPTAN SATIŞ: ben size dedim bana yollayın birtane elinizde fazla olur
bu nedemek
ben size kargo yolladıgımda 1 tane fazla yolluyacam demek
(13:16) "" TOPTAN SATIŞ: sizde bana tabiki yolluyacaksınız
eskisini
(13:16) r_canak@hotmail.: hayır ben size zaten yollamıcam dedim
(13:17) r_canak@hotmail.: hatta mal geldiğinde 1-2 gün sonra aradım arızalı olduğunu belirttim
(13:17) r_canak@hotmail.: ilerde problem olmasın diye
(13:18) "" TOPTAN SATIŞ: ya ne fark eder 1 tane ciftli lnb
(13:18) "" TOPTAN SATIŞ: şimdiyolluyayım bende sizden geldiginde özür diledim yanlışlık olmuş dedim
(13:18) r_canak@hotmail.: sadece lnb değil
(13:19) r_canak@hotmail.: bir tanede gt 5000 gelmişti
(13:19) r_canak@hotmail.: kutusu yırtık kumandanın içimnde pil takılı
(13:20) "" TOPTAN SATIŞ: istemiyorsanız yollamıyayım
(13:20) r_canak@hotmail.: şimdilik kalsın
(13:20) "" TOPTAN SATIŞ: ok hayırlı işler
EVET YANLIŞLIKLAN GİDEN 10 TANE LNB İÇİNDE 1 TANE ARZALI GİTMİŞ 1- LNB ZATEN GARANTİLİ BEN İTHAL ETMİYORUM ALMIŞ OLDUGUM FİRMADAN DEGİŞ YAPTIRMAKTAYIM 2- SUPERSAT FORUM DAN YAZDIGINIZ İÇİN VE BURDAKİLERE SAYGIM OLDUGU İÇİN KOLİ BAZI FİAT VE TOPTAN FİAT LİSTESİNDEN SİZLERE MAL YOLLADIM 10$ LNB KADARMI İNSANIM 2- SEOUL GT 5000 SİZLERE YOLLADIM KARGO İLE GELDİ BU ÜRÜNLER MERİH VİDEODAN NASIL GELDİYSE SİZE YOLLADIM ÜRÜN YOLLAR KENDE CALIŞTIRDIM DENEDİM DENEMEK SUCMU NEYSE BEN SİZE BİRŞEY DEMİYORUM ALLAHA EMANET OLUN 3-) BURDAN TEKRAR SÖYLÜYORUM LNB ÜZERİNDE ARZALI YAZDIGINI SÖYLEDİGİNİZ LNB BANA YOLLAYIN DEGİŞEYİM BANA YOLLAMADAN NASIL DEGİŞEYİM BU ÜRÜN SİZLERE GELELİ NE KADAR OLDU TAHMİNEN 1.5 AY OLDU BANA YOLLAMADIGINIZ LNB NASIL DEGİŞEYİM SAYGILAR
-
Bu Size Yollanan ürün Atf Fişi 26-12-2008 Yazık çok Yazık
-
Konuda haksız olan kim merak ettim acaba her zaman tüketici haklımı diye? Konusmada lnb lerin geri yollanmadıgı yonunde bir cumle mevcut geri yollanmazsa haliyle satıcıda yenisini yollamaz
-
Hayır lnb nin yollanıp yollanmadığı sorun değil bana gelen 2 adet 2 li lnb idi. Birinin üzerindede kocaman ARIZALI yazıyordu.Bunu göremiyecek birinin aşırı derecede görme problemi olmalıdır.Aynı zamanda gelen gt 5000 kutusuda kargoda ezilmiş gibi değildi iyice yıpranmış yırtık rengi değişmişti.Cihaz eski bir kutu içinde gelmişti.
-
Bana belirtilen bu günkü dolar kuruda :1750
(13:10) axn: dolar kuru nedir
(13:10) "" TOPTAN SATIŞ: 1750
-
(16:52) axn: slm
(16:53) ' DSMAR:
(16:54) axn: ömer ustam kargo fiş numarasını alabilirmiyim
(16:54) axn: kargo bir yerde takıldı galiba
(16:55) axn: filo kargoyuda aradım bugünkü dağıtıları bitmiş benim kargo yok arasında
(16:56) axn: önemli değil bir kaç gün geç gelmeside müşteri bekliyor
(16:57) axn: bu gün için gelip alabilirsin demiştim
(17:04) Şu anda bir titreşim gönderdiniz.
(17:10) axn: ömer hocam ordamısın
-
Ben sadece ömer şenol ile alış veriş yapmıyorum. Daha önce böyle sorunlarla karşılaşmadığım için belirtmek istedim.Arızalı lnb de halen bende onu kabul ediyorum.Önemli olan kargoda gelen ürünlerin durumuydu.Ben eft yi anlaştıktan sonra yolladım ne taksit yaptırdım nede denilen fiyatttan aşağı yolladım.Ya bana gelen ürünler bu şekildemi olmalıydı.
-
işin açığı bu konunun forumlada alakası yok sonuçta her iki tarafta tıcaret yapıo tıcaret yapan ınsanlar arasında her zaman böle problemler olabilir. ayrıca lnb iade edılmemış cıhazın kutusu yıpranmış. kutu yıpranmasına gelınce banada kargodan bır tane goldmaster 9400 VCI geldı kutusu ahrpten cıkmış gibiydi. yapcak bişi yoktu spottan 20 tane almıştık sattığım bir cıhazın kutusunu kurduktan sonra aldım onu kullandım. kumandanın içinden pıl çıkabilir. sonuçta dukkanda bızde satarken muşterıye cıhazı gösterıyoruz her kutusunu açtığımız cihazı bu açılmış biz satmıyoruz bunu dıemeyız.
sonuç olarak dediğim gibi iki tarafta tıcaret yapıo. varsa başka bır problem bu gibi durmlarda başka sıteler var bu gibi ticaret konularını orda tartışın. Şenolusta bu forumda sponsor sadece bız ne dukkanına giderız nede başka bişi sadece reklam ları forumuzda. ,,
konu kapanmıştır.