arkadaşlar akşam klavyemi değiştikten sonra bir sorunla karşılaştım dreambox'la bilgsayrın ip leri çakışıyor biri çalışırken diğeri çalışmıyor klavye ile ne alakası olabilir anlıyamadım klavyeyi değişmeden önce böyle bir sorunum yoktu.????:49:
Printable View
arkadaşlar akşam klavyemi değiştikten sonra bir sorunla karşılaştım dreambox'la bilgsayrın ip leri çakışıyor biri çalışırken diğeri çalışmıyor klavye ile ne alakası olabilir anlıyamadım klavyeyi değişmeden önce böyle bir sorunum yoktu.????:49:
enteresan yapmaması lazım.
oldsmann usta bir yorum getirir diye düşünüyorum
arkadaşım bunun klavyeyle alakası yok pc yı yenıden başlattıysan bu şekilde çakışmlara olabilir. yapman gereken dreame elle ıp ver barı kafanı yormasın sabıt ıp olması daha iyi olur.
ya hakatten kafayı yicem eski klavyeyi takıyorum sorun yok çok enteresan bu konuyu araştıracam ne alaka anlıyamadım banada mantık dışı geliyor ama.????
teşekkürler volkan kardeşim ama hakkatten çok merak ettim nedenini...
hayır volkan kardeşim kullanmıyorum
allah allah böyle sorunu ilkdefa duyuyorum ama sen garanti olarak format at pc ye belki düzelir ben her sorunda format atıyorum düzeliyor :)
ya arkadaşım nasıl bir mantık basit bir ip çakışması nedenı ile formatmı atılırmış. sen o şekil her sorunda format atmaya devam edersen yakında alırsın elıne haddıskı.
lütfen burda konu hakkında bilgin varsa paylaş bu şekil yanlış yönlendırmelerde bulunma