Bu haftaki anketimizin Konusu Ekonomik Krızin Etkisinden Çıkabildiniz mi?
Anketimiz 15 gun sürecektir.Düşünce,Oylama Ve Yorumlarınızı bekliyoruz
Printable View
Bu haftaki anketimizin Konusu Ekonomik Krızin Etkisinden Çıkabildiniz mi?
Anketimiz 15 gun sürecektir.Düşünce,Oylama Ve Yorumlarınızı bekliyoruz
ilk oylama benden olsun EVET birazda olsa iş ortamında rahatlılık geldi
:frown:ne zaman iş bulursam o zaman cıkarım .:(:(:(:(:(
Yalan yok ben gecen seneyi arar oldum.Ekonomide canlanma yok herkes beklenti içinde oldugu için
Valla arkadaşlar işsiz güçsüz olanlara Allah sabır versin. Birinci dereceden memur emeklisiyim. Birilerine istihdam oluşturbilirmiyim diye emekli oldum. Birazda özel nedenlerden dolayı. Benim alanım hemen istihdam edilebilecek bir alan değil. Kamu kurumu. Zaten alt düzey yönetici olduğum için dışarıdan istihdam mümkün değil. Kurum içinden yükselerek kadro doluyor. Benim krizim kişisel harcamalarım. Piyasadan direkt etkilenmiyorum. Dolaylı yollardan elbette herkes gibi etkileniyoruz. Tabiki kriz mağdurları olduğu gibi, kriz fırsatçıları da oluyor. Süpekülatörler. Avro seçimden önce neydi, şimdi ne?
krızin etkisinden kim çıkabildiki halen herkes etkisinde işçisi esnafı iş vereni piyasa hala çok kötü inşallah kısa sürede düzelir
malesef hayır her an ekmek teknem olan işlettiğim iş yerimi kapatabilirim:frown:
işte yok parada yok..
ya geçim derdi kriz olsada devam edecek olmasada kısacası kriz var ama ezelden beri ve ebediyen devam edecek...sulh&saygı
iş yok güç yok para yok