Türkiye’nin HD televizyon yayın platformlarından TELEDÜNYA kapsama alanını genişletiyor.
Kasım 2008 tarihinde Ankara, İstanbul, İzmir ve Manisa’da yüksek çözünürlükte dijital yayına başlayan TELEDÜNYA’nın, yayınlarının izlendiği il sayısı 13’e yükseldi. Teledünyadan yapılan açıklamaya göre
Teledünya yayınlarını alan iller arasına Gaziantep, Bursa, Eskişehir, Adana, Mersin, Kocaeli, Kayseri, Konya Antalya da katıldı.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
12-05-2009, 19:41
leyla
............
----küfür etseydin bari.....bi bu kanalmı gözüne battı....:angry8:
12-05-2009, 22:27
zxcvbn10250
Alıntı:
leyla Nickli Üyeden Alıntı
............
----küfür etseydin bari.....bi bu kanalmı gözüne battı....:angry8:
eğer o kanalı saf sadece inanca yönelik bir kanal olarak görüyorsan diycek hiç bişey yok p o r n o kanallar bile onun gibi kanallardan daha masumdur...
13-06-2009, 20:14
rene_gade
TELEDÜNYA dijtal yayınları Türkiye'nin 21 ilinde izleniyor. Bu iller; Ankara,İstanbul, İzmir, Manisa, Bursa, Eskişehir, Adana, Gaziantep, Mersin, Kocaeli, Kayseri, Konya, Antalya, Erzurum, Balıkesir (Merkez), Samsun, Denizli, Edirne, Tekirdağ (Çorlu), Yalova ve Zonguldak. TELEDÜNYA platformundaki kanallar, ailenizle bir arada seyir ***fi yaşayabilmeniz için özenle seçildi. Bu platformda
İngiltere, Almanya, İtalya, İspanya, Japonya, Kore ve Kazakistan'dan yeni televizyon kanalları ile tanışacaksınız.
Yayınlar 21 e yukseldi
30-06-2009, 13:48
bakican
ilçelerdede varmı acaba
30-06-2009, 17:33
chris db
yaw bırakın ilçeyi balıkesir merkezdeyim ve hala merkezin en az yarısında mevcut değil benim evin 2 sokak ilerisinde aynı mahallede var benim evde yok adamlara ilettim ama yeni yatırımlar ve çoğaltmaktan ziyade mevcut olanları düzenlemek ve iyileştirmekten bahsettiler teledünya kablo tv olarak avrupanın yarısı değil daha çeyreği bile etmeyiz velhasıl çok bekleriz daha...sulh&saygı