slm arkadaşlar son zamanlarda next ye 2000 superplus için softcam ındırıyorum ve flash belleğime virüs bulaşıyor üstelik nod32 dadi temizleyemiyor,biçimlendirmede de silinmiyor ne yapmalıyım?
Printable View
slm arkadaşlar son zamanlarda next ye 2000 superplus için softcam ındırıyorum ve flash belleğime virüs bulaşıyor üstelik nod32 dadi temizleyemiyor,biçimlendirmede de silinmiyor ne yapmalıyım?
arkadaşım gecen gün bulastı kendim silemedim,ben büyük bir şirkette çalısıyorum bilgi işlemdeki arkadaşa rica ettim temizledi az önce *** yükledim yine bulaştı istersen virüs dosya isimlerinide verebilirim
o softcamı bi rapide versene burayada linkini ver indirip bakcam..
virüs dosya isimleri autorun.ınf ve q9.cmd
???????
d ye kadar sıçradı çare formatta artık ama önlem alırsak başkalarının başınada gelmesin
kardeşim onlar vürüs değil sadece flaşbelleği bilgisayara bağladığında oluşan yapılandırma ayarlarıdır bilgisayarda gözükmezler sadece digitale taktığında gözükürler al bu 2mb lık pc dosya yönetiisinde herşey gözükür ordan silebilirsin ama bilgisayara taktığında yine çıkarlar onun için bu dosya yöneticisini flaşbelleğine at herzaman lazım olur burdan Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Arkadaşım o softcam'ları hazırlayan benim oradan buradan kopyalanmış alınmış değil hiç virüs olurmu? şimdiye kadar ilk defa bunu söyleyen sensin eğer pc'ne bir şey bulaşmışsa softcam'dan olamaz