Cevremda arkadaşlar Öss sınavının zor gectigi hakkında bilgiler var.Sizin orada veya cevrenizde durumlar nasıl özellikle turkce dersi baya zor olmuş sanırım
Printable View
Cevremda arkadaşlar Öss sınavının zor gectigi hakkında bilgiler var.Sizin orada veya cevrenizde durumlar nasıl özellikle turkce dersi baya zor olmuş sanırım
evet ya baya zordu ama bildiklerimde vardı ama dur bakalım kazanamassak bu yıl iş te çalışacaz
ösym işi iyice olimpiyatlara çevirdi sorular ya çok kolay yada çok zor bi ortasını yakalamıyolar 2 yıldır .. ama bitti artk bnde bittim olursa 4 sene olmazsa iki sene gitcem ağağlr paşalar maaşlarını alıp otursunlar bu düzen yüzünden cinnet mi geciriyolar öğrenciler kafayımı yiyolar umurlarında diil anlıyorum ki artk tek başına çalışmakda yetmio neyse bn mi düzeltcem sistemi
girene geçmiş olsn gireceklerede allah yardımcıları olsn ...
Sınav kolaydı ama fen2 ' yi vakit kalmadı tırtıkladım biseyler..Türkçe ' de zaman kaybı yaşadım malesef bu sene bi yerlere girmek istiyorum ama seneyede deneyebilirim sistem değişecek nasıl sorular gelecek hic kimsenin bi fikri yok :)
Ama seneye girersem eger önce mat1 fen1 mat2 fen2 sonra türkçe sosyal yapıcam..Tabi ea cılar edebiyat mat2 yapıyorlar ikinci bölümde..Bu arada mat1 bekledigimden cok derecedi kolaydı ögrenci psikolojisi insan zor sorular bekliyor :)
Neyse sınava giren arkadasların dogru tercih yapmalarını öneririm illa bu sene girecem endişesini kapılıp teyyareden bölümlere gitmesinler :):)
hayırlısıyla atlattık sınavı arkadaşlar nasipse kazanıp gideriz, evet sınav biraz zordu..
Onca çalış 3 saatte mahvol turkce mahvetti
turkçe sorularında paragraf soruları uzundu ve soyut kavramlar üzerinde durmuslar anlamak için 2 veya 3 okumak lazım...
össdeki yanlış sorular iptal edilecekmiş heralde yada sınav tekrarı olabilirmiş