[sene]594699[/sene]
Printable View
[sene]594699[/sene]
Vay be dedirtecek olay ama yuca yarabbimiz bizi böyle izleyecek diye bir olay yok bulutlar bazen sekle girebiliyor dikkatli izleyin arkadaşlar
yorumlarınızı bekliyoruz
ne yani böyle bir şey oldu diye buna ALLAHIN gözlerimi diyeceğiz(haşa) bir rastlantı sonucunda oluşmuş bir şekil hem düşünsenize sabahın köründe ezan okunurken adamın balkonda yada başka bir yerde ne işi var.hadi diyelim namaza kalktı ALLAH kabul etsin de cep telefonu- uyku sersemliği-ezan bunlar bağdaşmıyor lütfen böyle şeylere inanmayalım ALLAH bizleri her şekilde görüyor ve duyuyor
saçma..yüce kitabımızda zaten cenabı hak beni kafanızda tasarlayamazsınız asla birşeye benzetemezsiniz diye buyuruyor günaha girmeyelim montajın daniskası.
bizlerin bilmediği görmediği daha niceleri vardır
arkadaşlar belki montaj olmaya bilir ama. Bunu Allah diye yorumlamak haşa şirke girer insanlar dinlerinden çıka bilirler. Bunlar sadece Allah'ı unutmamamız için bizlere göndermiş olduğu işaretlerdir.Sadece benim düşüncem.....
saçma..yüce kitabımızda zaten cenabı hak beni kafanızda tasarlayamazsınız asla birşeye benzetemezsiniz diye buyuruyor günaha girmeyelim montajın daniskası.
aynen katılıyorum.
yok bu gözü...gözüm tutmadı...bunun gözü ..göz değil.....:)
.............:angry8:
O bulutlar allahın izni ile o şekli almıştır..daha güzel şekillerde alır...ancak o şekli allaha benzetmek sakat iştir...günahtır...
selametle...