arkadaşlar forumda bulamadım.bende dreambox 5oo var buna kaç adet server yani kart bpaylaşım baglıyabilirim.birde bunlar aynı kanalları açan serverlar olabilirmi
Printable View
arkadaşlar forumda bulamadım.bende dreambox 5oo var buna kaç adet server yani kart bpaylaşım baglıyabilirim.birde bunlar aynı kanalları açan serverlar olabilirmi
arkadaşım istedin kadar server accountu ekleyebilirsin tabi server türleri aynı olmak zorunda mesela ben kendı cıhazımda 2 adet CCcam Cline satırı kullanıyorum.
aynı anda cccam ve gbox kullanamazsınız örnek olarak yazdım cccam ile newcamd le olmaz newcamdle newcamd , cccam ile cccam olursa istedigin kadar server yazabilirsin...
öncelikle herkese teşekkürler.peki ikiside cccam olsa ve bazı kanallar aynı olsa bir sorun çıkarmı,hangisi önce çözecegi ayarlanırmı
teşekkürler.birde o an hangi servera baglı oldugumu nasıl görürüm.
peki bu serverler kotalı internette kotayı tüketiyormu yada şöyle sorayım nekadar yiyorlar kotadan şimdiden teşekkürler bi tanede ben düşünüyorum dreamboox s500 serveri ile beraber 400 istiyor arkadaş ama tam karar vermedim
peki kaç tane çatı anteni bağlayabiliriz?:yahoo:
kota fazla yiyor bide serverdan dream almamak gerekir çünkü dreamlarin fiyatları değişiyo adam 160 a alıyo 350 ye satıyo yoksa boşuna satmazlar