Arkadaşlar,DM500 ile Gemini 4.60 image ve CCCam 2.1.2 kullanmaktayım.Ben birden çok CCcam.cfg kullanmak istiyorum.Bazı forumlarda bunun mümkün olduğunu okudum.Bu konuda ustalar yardım ederlerse sevinirim....
Printable View
Arkadaşlar,DM500 ile Gemini 4.60 image ve CCCam 2.1.2 kullanmaktayım.Ben birden çok CCcam.cfg kullanmak istiyorum.Bazı forumlarda bunun mümkün olduğunu okudum.Bu konuda ustalar yardım ederlerse sevinirim....
Öyle bir sistem ben hala duymadım :rtfm:
Alıntı:
arkadaşım birden fazla cccam server cline sayırını CCcam cfg dosyasının içinde alt alta koyarak kullanabilirsin
örenek vermek gerekir
C: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. CCcam test server1
C: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. CCcam test server2
C: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. CCcam test server3
bu şekilde sana verilen clıne satırların alt alta ekle ayrıca CCcaminfo dan da hangisinden ne kadar kart geldiğini görebilirsin. Bu şekilde her türlü imagede kullanabilirsin. sistem bu şekilde gayet stabil çalışmaktadır. herhangi bir aşırı yığılma olmaz.
Arkadaşım birden fazla config dosyası koymanın amacı bir kaç serverden yararlanmak amacı için olmalı sanıyorum.Aynı işi diğer server adreslerini tek bir config dosyasının içerisine yapıştırmak sureti ilede yapabilirsin.
arkadaşım o şekildede kullanabilirsin.CCcam autoswitch plugngi ile istediğin config dosyasını CCCam emunun kullanmasına açabilirsin. tabi şu an sadece 6 adet config dosyasını görüyor.
bu plung şu anda nabiıloda var bildiğim kadarı ile birde Enigma2 olan cihazlarda CCcam info da bu özellik var bu plung eğer diğer imagelerded uyumlu çalışırsa kullanabilirsin. Ama bunu kullanmak sana ne gibi bir artı geitiri bilmiyorum. CCcam 2.0.9 dan sonralki CCCam dosyları aktif cline satılarını cok iyi şekilde dengelio.