slm arkadaşlar süper ligin seneye hangi platformda olacağı hakkında fikri olan varmı.benim ocak ayında ligtv ile olan sözleşmem sona eriyor acaba yenilesem mi yada beklemelimiyim malum ihale olcak,teşekürler...:49:
Printable View
slm arkadaşlar süper ligin seneye hangi platformda olacağı hakkında fikri olan varmı.benim ocak ayında ligtv ile olan sözleşmem sona eriyor acaba yenilesem mi yada beklemelimiyim malum ihale olcak,teşekürler...:49:
digiturkte kalsın bu dsmart falan alırsa aylık 100 tl yapar d smart abonelerine yapılanları biliyoruz az cok
Al birini vur ötekine.
evet vur vatandaşın sırtına mantıgı
digitürk alacak bence inş.alır d-smart alırsa yandık demektir b i paket daha açar kazıklar devam eder
benim fikrim ise alma ihtimalleri yüksek olan trt -telekom alacak .d-smart kesinlikle alamaz çünkü adamlar süperlig ihalesine girmeyi düşünmüyor kesinlikle dsmartı saymayın ihale için
ihaleyi trt nin alma ihtimali var arkadaşlar..inş. trt alır ama ücretli olur mu bilmiyorum..
trt olsa iyi olur
digiturkün saglam yılardır kullandıgı ve devamlı geliştirdiği bir altyapısı var çok saglam bir spiker kadrosu varbence eski yerinde kalsın