D-Smart artık tamamen ücretli... D-Smart artık tamamen ücretli olacak. Yeni başlayan Giriş Paketi uygulamasıyla beraber D-Smart uydu alıcısına sahip olup, extra paketlerden birini almadan izlenebilen kanallar da ücretli hale getirildi. D-Smart'ın web sitesinde D-Smart uydu alıcısyla birlikte Giriş Paketi kanalları 1 yıl ücretsiz deniyor. Bu Giriş Paketi sisteminin eski üyeleri kapsayıp kapsamadığını ise bilmiyorum. Bundan böyle Movie Smart, D-Yeşilçam, PembeSmart, Eurosport, Fashion TV, Dream TV, Dream Turk, D-Max, CNN Int, Discovery Channel, Animal Planet ve D Çocuk kanalları da ücrete tabii olacak.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
26-09-2009, 21:07
Quaresma_12
ben böyle bişi daha sonra bekliyordum ama erken olmuş daha çok müşteri çekip öyle paralı olurlar sanmıştım ama yanıldım...
26-09-2009, 21:11
hagiwatt
hadi buyurun buradan yakın
böyle bir mantık olamaz
milleti usul usul çekip böyle tıkadılar yazıkki ne yazık
26-09-2009, 21:14
kullukcu
makineyi gördükçe nasıl böyle bir enayilik yaptımda aldım diye kendi kendime soruyorum Allah büyük en güzel cevabı verdi 3,750 milyarla verdi
26-09-2009, 21:18
CABBARİ
Alıntı:
kullukcu Nickli Üyeden Alıntı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
makineyi gördükçe nasıl böyle bir enayilik yaptımda aldım diye kendi kendime soruyorum Allah büyük en güzel cevabı verdi 3,750 milyarla verdi
istedikelri kadar ceza yazsalar hikaye nasıl olsa ödemeyecek ama bu d-smart olayı hakikaten kazık oldu başlamadan çok uyarılar yapıldı ama ne dinleyen ne anlayan oldu demekki millette para çok
selmaetle
26-09-2009, 22:55
sercankolay
ben de babama nolur alalım diyodum babamda olum bunlar 1 seneye kalmaz kanalları şifrelerler dedi dedikleri çıktı iyiki almamışız ben şimdi alanlara acıyorum o makineyi at gitsin çöpe
26-09-2009, 23:01
pencere77
ilk alanlar ücretsiz izlemye devam edecek....
26-09-2009, 23:06
kucer06
Burada cıyak cıyak bağıran d smartı savunan digital necati'lerin sesi kesildi hiç birisinin artık sesi çıkmıyor nedense.
26-09-2009, 23:15
odemisligurkan
bastan ne olacagı bellıydı zaten hıc suprız degıl aksıne gec bıle kaldılar mıllet enayı oldukca
26-09-2009, 23:25
dilay11
bu insanları böyle yapan bizleriz bundan sonra yapılacak tek bir iş kalıyor zararın neresinden dönersen kardır kimse almasın onlarda minasıp yerlerine satsınlar