Bugun zaman gazetesinde gördüm atv haber,müzik,cocuk kanalı acacak 2010 yılındı umarım faydalı olur:45:
Printable View
Bugun zaman gazetesinde gördüm atv haber,müzik,cocuk kanalı acacak 2010 yılındı umarım faydalı olur:45:
Atv / bugün /kanaltürk / kanal 1 / derken startv ve bahsedilen 3 kanal ile beraber şifreli yayina yelken açilma durumu görüyorum inşallah yaniliyorumdur
Atv'nin genişlemesi gayet normal sahipleri belli.
aRKADAŞIM O ESKİDEN ÖYLEYDİAlıntı:
Şimdi atv tek kişinin
Kanal Turk ve Bugun ipek grubunun starı alacaklardı alamadılar dogaın mallarına haciz geldi haciz gelinen mal satılamadıgı için
Kanal 1 ve haberturk ciner gurubunun eskiden kanal 1 atv ile kardeşti ama sonra ayrıldılar kanal 1 de atv döneminde eski dizileri cıkıyordu:45:
Rekabet her zaman iyidir yeni kanallar açılsın
inşallah güzel kanal açarlar
belli bir zaman sonra cet kanalı olurlar sonra kaybolur giderler gelsinde görün
ne atv izliyorum ne trt
çoklu kanal her zaman iyidir bence...
konu ATV kanalı için bilgilendirmedir.
Ama bazı arkadaşlar iş gücü bırakmış siyasetle alakası olmayan konuya yok şu almış bu bunun kanalı gibi mesajlar yazıo.
Konuyu açan arkadaşa büyük saygısızlık yapıyorsunuz. Konu bilgilendirme konusundan siyaset meydanına dönüp iktidar muhalefet kavgası yapıyorsunuz.
Burda her üyenın hakkını savunuruz kimseye saygısızlık yaptırmayız konu sahibi arkadaşın yerinde siz olun ne düşüneceksiniz açtığınız konu ile alakası olmayan mesajlar yazılıp konunuz dağıtılsa ne hissedersiniz.
Konuyu temizledim bir daha konu dışında mesaj yazan olursa ceza alır. bilginize.
Saygılı ve sevgili bol paylaşımlar.
Selamtle.