Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda Antalyaspor-Fenerbahçe maçı nefesleri kesti, gol düellosuna dönen mücadele ev sahibinin 4-3 üstünlüğüyle bitti.. Kupada rakibine ilk yenilgisini tattıran Antalyaspor, son 8 takım arasına girdi..
Printable View
Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda Antalyaspor-Fenerbahçe maçı nefesleri kesti, gol düellosuna dönen mücadele ev sahibinin 4-3 üstünlüğüyle bitti.. Kupada rakibine ilk yenilgisini tattıran Antalyaspor, son 8 takım arasına girdi..
görünen köy klavuz istemez. Tokattan belliydi bu maçın sonucu.:D
Napalım takımda kaptan ve oyun kurucu olmayınca taktiksel bir oyun beklemek hata olur ancak şişrme ve duran toplarla böle ite kaka gidilir sonrada Fenerbahçenin bonservislerinin dörtte biri olmayan bir takım çelmeyi takar yüzünün üstüne düşersin.
Bir çok defa yazdık ama herkez istatistik diyor bu takımda Alex sadece duran top ve forvette başarılı olur oda kısa vadede takım kaptanı ve oyun kurucu ve saha içinde oyun yönlendirme kapasitesi yok oyun yönlendirecek taktiksel uygulama yapacak futbolcu hızlı ve her zaman pres yapabilen sahada adım atmadık yer bırakmayacak sahanın her yerıne hakım olabilen ve kaptan sa da her zaman takım arkadaşlarına sahip çıkan onları motıve eden ve gerektiği zaman sakinleşltiren bir oyuncu olması lazım ama ALEXte bunların hiç biri yok.
Artık bunları yazmaktan bıktım ama alınan sonuçlar yetmıo illaki ikinci bir pendik vakası gerekio.
söylediklerinin hepsine imza atarım ve lakin sorun yalnız alex olayı değilAlıntı:
fenerde yılardır dediğin meziyetlerde bir forvet gelmadi etkinson dan sora
bence en büyük sıkıntılardan biri hücum hattı katılırmısın bilmiyorum?
dün gece lig tv fener gs maçının tekrarını veriyordu izledimde bir kez daha bu ispanyol guiza nin topçu olmadığını anlatın altı pastan kale boşken atam topu kafayla türübünlere vurabiliyor gelen kim trabzonun gözden çıkardığı G.ünal
guiza ayagına gelen her topu gol yapsaydı maç 12-4 falan fenerbahçe lehine vbiterdi gibime geliyor tebrikler antalyaspor
selametle
Fener sahilde boğuldu :8[1]: