Kewel mi nondamı derken galatasaray nondanın sözleşmesi tek taraflı feshetti. Bir fenerli olarak kıskanıyorum. Aziz başkan uyuma takım kan kaybediyor senin umrunda değil
Printable View
Kewel mi nondamı derken galatasaray nondanın sözleşmesi tek taraflı feshetti. Bir fenerli olarak kıskanıyorum. Aziz başkan uyuma takım kan kaybediyor senin umrunda değil
bana göre kewel itmeliydi nonda her zaman gerekli ama kewel hem sakat hemde alternatifi vardı bana göre yalnış oldu
selamwetle
çok yerinde bir karar
bence nondanın gitmesi iyi oldu adamın attığı gollerin 3katı kadar kaçırdığı gol var kevel iyileşince takıma daha faydalı olur
bir fenerli olarak bende sevindim adam hiç bozulmuyordu sesi hişç çıkmaz çıkar oynardı
nonda kararı çok doğru bence.son maçlarda isteksiz futboluyla adeta beni yollayın diye bağırıyordu..
kewell sahalara döndümü doğru karar olduğu anlaşılır zatenn..
Galatasaray, yabancı kontenjanında yer açmak için tek taraflı olarak Shabani Nonda'yla sözleşmesini fesih etti.
Jo ve Dos Santos'un gelişiyle birlikte yabancı kontenjanında fazlalıklar oluşan Galatasaray'da Linderoth'un gönderilmesinden sonra, günlerdir diğer gidecek olan yabancının kim olacağı belli değildi.
Kewell'ın sakatlığınıjn bulunması, Avustralyalı'nın gönderileceği yönünde haberlerin çıkmasına neden olmuştu ancak Galatasaray, Shabani Nonda'yla tek taraflı olarak sözleşmesini fesih ettiğini duyurdu.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Dos Santos transferi sonrası yabancı oyuncu sayısı 9'a çıkan Galatasaray'da giden isim belli oldu. Sakatlanan Avustralyalı Kewell ile yolların ayrılacağı konuşulan sarı-kırmızılı ekipte bugün sürpriz bir gelişme yaşandı.
Galatasaray, Kongolu oyuncusu Shabani Christophe Nonda'yı gönderdi. Kulüpten yapılan açıklamada, Nonda'nın sözleşmesinin tek taraflı olarak feshedildiği bildirildi.
Resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, ''Shabani Christophe Nonda'ya kulübümüze yaptığı hizmetler için teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz'' denildi.
Nonda'nın gönderilmesiyle sarı-kırmızılı kulübün yabancı futbolcu sayısı 7'ye düşerken, anlaşma sağlanan ve bu akşam İstanbul'a gelecek olan Dos Santos ile sözleşme yapma imkanı doğdu.
Bu sezon sonradan oyuna girerek attığı gollerle adından söz ettiren Kongo asıllı Nonda, takımın önemli gol silahlarından biriydi.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel, yeni transferler nedeniyle Harry Kewell'ın takımdan gönderilebileceği haberleri için, böyle bir durumun hiç gündemlerine gelmediğini söyledi.
Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulunan Haldun Üstünel, Kewell'ın, taraflı tarafsız herkesin gönlüne taht kurmuş bir isim olduğunu belirtirken, ''Kewell'la, 4-6 hafta sürecek talihsiz bir sakatlıktan dolayı yolları ayırmamız, Galatasaray etiğine ve duruşuna kesinlikle yakışmazdı. Kewell'ın, Galatasaray'a kattığı değerler tartışılmaz. Onun gönderilme durumu hiçbir zaman gündemimizde olmadı'' dedi.
Avustralyalı oyuncunun sakatlığı ne kadar süre alırsa alsın, Galatasaray'dan ayrılışının, gelişi gibi olacağını anlatan Üstünel, ''Onunla sözleşmemiz sezon sonuna kadar devam ediyor. Başarılı bir ameliyat geçirmesini temenni ediyoruz. En kısa sürede, takıma olan büyük katkısını yeniden sergileyeceğine eminiz'' derken, takımdan gönderilen isim olan Nonda için ise ''Nonda'nın sözleşmesinin feshedilmesi konusunda almış olduğumuz karar, teknik heyetten aldığımız rapor doğrultusunda verilmiştir'' ifadelerini kullandı.
-''ÇALIŞMALARIMIZIN ARKASINDA ÇOK BÜYÜK BİR EKİP VAR''-
Haldun Üstünel, üst üste gerçekleştirilen transferlerde sürecin çor zorlu geçtiğini, isminin ön planda olduğu çalışmaları çok geniş bir ekibin yaptığını kaydetti.
Yaptıkları transferlerin arkasında gizli kahraman olarak görünen herkese teşekkür eden Üstünel, ''Çok büyük emek sarf ettiler. Galatasaray'a böyle genç arkadaşları kazandırdığımız için çok mutluyuz. Bu arkadaşlarımızı, takımda gösterecekleri yüksek performanstan sonra uzun süreler Galatasaray formasını giyerken izlemek istiyoruz. Katıldığımız her kupada ulaşmak istediğimiz şampiyonluk hedefine katkıda bulundukları zaman çok daha mutlu olacağız'' diye konuştu.
Transferlerin çok kısa süreçlerde gerçekleştirildiği şeklinde bir kanının hakim olduğuna vurgu yapan Üstünel, ''Çalışmalarımız, devre arasında yapılan girişimlerden ibaret değil. Transferlerin tamamen bana mal edilmesini de kabul edemiyorum. Bu çalışmaların bütün sorumluluğunu üzerime almış gibi görünmekten hoşlanmıyorum. Bu transferler geniş bir ekibin çalışmaları sonucunda ortaya çıktı. Bu büyük isimlerin Galatasaray'a gelmesi önemli değil. Bizim en büyük temennimiz, bu çalışmalarımızın bize başarı olarak geri dönmesi. Bizim için en önemli şey, takımımıza yeni katılan arkadaşlarımızın ortaya koyacağı performanstır'' diyerek sözlerini tamamladı.