star tv satılcakmı satılmıyacakmı merak ettim konuyu yeterli bilgisi ve son gelişmeleri bilen varmı arkadaşlar
Printable View
star tv satılcakmı satılmıyacakmı merak ettim konuyu yeterli bilgisi ve son gelişmeleri bilen varmı arkadaşlar
tek bildiğim kesinlikle benim almayacagım:)
Star Aydın dogan grubundan ayrılırsa iyice çöküşe gider doganda para ve bütçve var.Star zaten bu haliyle 3 cülüge oynuyor.Kanal türk iyi bir kanal olsa ilk 10 içersinde olurdu.Akın ipek ilk önce kanal türkü biryere getirsinki starı alsın starı almakla olmuyor bu iş
parası varsa akın ipek bey in alır . biraz cesaret gerekir alması için ve kredi olmadan alması güç bence
o iş bitmiş diye duydum ama tayibbey o işi cemaattan birilerine vermişti yok aydın doğon baş yazarı emekli olmazdı bir anda şirketlerin yönetimi de başka ellere gecince yakında duyarız cok makul fiayata satılır medya önemli birşeyi yüzkere söylersen insanlar inanır bunuda en kolay medyayla yaparsınız
akın ipek bu kanalı satın almak istiyor fakat bankalar kredi vermiyormuş . çok şanssız akın ipek
yabancı bir medya starı almak istiyor. tahmini hepsi söylenti. bankalar kredi vermiyormuş akın ipek e